Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zrobmy to sami

KIJOP,CREASY,IXI,ŁYSY Z BMW,KOMBATANT,KACZOR,DS,ROCCO i inni. Macie moje poparcie i moje ręce do pomocy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TRAGEDIA

To nie jest normalne !!!!!!!!!!

Ja tylko daję wskazówkę bo może rzeczywiście ktoś coś zrobi i trzeba być na to przygotowanym ( w zalezności od tego z której ulicy pochodzą).
Niestety nie ma mnie teraz w PL więc nie mogę pomóc.

A co do działań to grunt to konspira.
Trzeba uważać na to co się mówi i robi.
Więc Ci co najwięcej pieją na forach to najczęściej pieniacze... którzy konczą na pianiu.

Rozje****** skurwy***** nogi powrywać pozabijać!!!!!!!!! Co za kurestwo się wałęsa po ttym świecie i pomysleć że kiedyś i ja tam chodziłem

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obciąć ręce w nadgarstkach, stopy pozbawić palców, oraz FREDA, jajca niech zostaną.

ochrona szkoly

proponuje alarm w klasie taki jak widzimy w banku
po przycisnieciu wpada normalna ochrona i inteweniuje

zaraz ktos napisze ze nie ma pieniedzy, a ja mowie
tansze panstwo

i po co adamowicz tak oszczedza te gdanskie pieniazki niech wyda na walke z przestepcami

poczekamy

pamietajmy o tym co sie stalo. poczekajmy.... az wyjda z poprawczaka jezeli w ogole tam wyladuja. Teraz kiedy sa pod nadzorem nic im nie mozemy zrobic. poczekajmy...
mam nadzieje ze jeszcze wielu bedzie pamietało o Ani kiedy przyjdzie "co do czego". poczekajmy...

masz rację ale nie ryzykujesz nie żyjesz (chyba że jesteś szarym człowieczkiem którym wszyscy kierują i boisz się wszystkiego) nie uda się jednym razem to następnym zastojuę inne środki chyba, że mnie od razu załatwią w co wątpię nauczony doświadczeniem

Na 12 lat do więzienia

Sądzić jak dorosłych. Na 12 lat do więzienia zwyrodnialców. Nauczycielkę i dyrektora wylać na zbity pysk!!!.

Sprostowanie i opinia

Re:

[*}...z chęcią bym dorwał tych pedałków i łby porozwalał...coś faktycznie może reformy Giertycha pomogą w czymś...14 latkowie i takie rzeczy??!!

Autor: Romano ta opinia nie powinna się tu pojawiać - zgłoś do moderacji 2006-10-25 10:27

Chciałbym cię sprostować że ci chłopacy to nie byli "pedałki" bo sprawa toczyła się w relacjach żeńsko-męskich. Tak więc dorwać możesz tych heteryków.
Tym niewyżytym smarkaczom powinno się dać nauczkę żeby zapamiętali do końca życia że drugiego człowieka się szanuje.

kim oni są ? czy ktoś napisze chociaż kilka słó o tych ( w sumie i tak już czerstwych ) kolesiach???

Pogrzeb odbędzie się w piątek.
O 14.30.
W Kiełpinie.

Tak przynajmniej informują uczniowie, w klubie Gimnazjum nr 2, na e-pulsie.

małe debile!!

ja na miejscu ludzi,którzy mają kontakt z tymi chłopaczkami najpierw bym ich ukarał fizycznie a później nagich wywalił na środku miasta,a następnie znów skopał!! Skąd takie debile się biorą???

aż mi się "noż w kieszni otworzył"

a właśnie w niedzielę zostałem ojcem dziewczynki,a że będzie coraz gorzej w szkołach proponuję,
Instalacją w każdej szkole :
- kontroli dostępu - żeby żadne przypadkowe tałatajstwo sie po niej nie pętało
- monitoring - każda klasa , korytarz WC i inne zakamarki
- instalacja przyzowowa w każdej sali
- na dole w portierni ochraniarz i to nie jakiś wypierdek tylko solidny koleś
Niestety to wszystko kosztuje , ale wystarczy ograniczyć wydatki tych wszystkich na górze którzy uważają że Polska szkoła jest bezpieczna i pieniądze na to by się znalazły.
Polska młodzież nie jest zła tylko czasami grupa debli potrafi sobie podporządkować całą klasę - i dlatego należy ich wyeliminować - po po co ich kształcić z naszych pięniędzy.
Serdeczne kondolencje dla Rodziców

to wstrząsające!!!

do czego to kur.. dochodzi??? Takie gówniarstwo żeby takie rzeczy wyprawiało!!! Obcieła bym skurczybykom genitalia. a otoczenie??? skoro to było na oczach klasy nie wierze że nikt nie mógł ich powstrzymać. Co za znieczulica!!! Nie mieści mi sie w głowie do czego to teraz może dojść- biedna dziewczyna. Moge sobie tylko wyobrazić co za koszmar przeszła. a sprawcy?? posiedzą do 21 roku życia, wyjda i co dalej? Kolejną dziewczyne zgwałca ,upokorzą, i kolejne samobójstwo???
Żałosne....

http://www.gimnazjum2.internetdsl.pl/

motto szkoły mowi wszystko...załosne, gdzie teraz beda przeciwnic reformy Giertycha

Wiesz trzeba uważać na kogo trafisz.
Kiedyś 2 kolesi uczyło innego sztachetą .. trochę za długo.

masakra gdzie byl nauczyciel i reszta klasy??

to co sie dzieje jest straszne jak bym tych gnojmow dorwala to juz nigdy by swiata bozego nie zobaczyli strach isc do szkoly ludzi co tu sie dzieje a gdzie byly kolezanki i koledzy???????????czy wszyscy sie bali tych gnojkow????????

Nie czytałem wszystkiego na forum - dużo tego...

TO CO ZNAMY JUŻ NAZWISKA TYCH 4-ECH BESTII??
NO JEŚLI TAK TO OK, TRZEBA ZEBRAC EKIPKĘ,JAKIEŚ GADŻETY I HOLA NA MIASTO!!

mala123@autograf.pl
Uczennico prosze tu nie klamac ze chlopcy Ani nie rozebrali, bronisz tych chlopakow!!! Masz stracha przed nimi?
Chcesz sie im przypodobac? Jestes tak bardzo lojalna wobec zloczyncow?? A moze takowi imponuja tobie co?
do góry