Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tez mam 14 lat i gdy tak słysze co sie dzieje w innych szkołach to... U nas w szkole nie było takiej sytuacji i mam nadzieje ze nidy nie bedzie !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co z tego że starszy brat będzie go bronił? nie przejdziesz go? Przeczież za nim juz nikogo nie będzie bo tak jak napisałem jego koledzy nie nadstawią dupy za jego młodszego durnego braciszka morderce. Kiedyś chciało mnie okraść na przystanku dwóch kolesi, jeden miał nóż, jak zacząłem go n*********ć to jego koleżka uciekł

brak słow

kolejna tragedia czy ten swiat nie moze byc normalny?ludzie opamietajcie sie!gowniazom dopieprzyc najwyzsza kare!gdzie sa rodzice?gratuluje wychowania malych skurw....ieli!lapy obciac!

Chcesz pomóc dziecku.
Zorganizuj jakiegoś wielkiego znajomego w dobrym aucie, żeby parę razy podjechał z małym i po małego pod szkołę.
Tak żeby wszyscy wiedzieli ze ma plecy = jest nietykalny.

I reaguj na każde dziwne zachowanie dziecka - może być zastraszone. I wtedy tez trzeba zorganizowac grupę wypadową tylko już z zakończeniem siłowym.

Ja pier****

jeszcze twarze tym chojrakom z****nym w telewizji zakrywaja bezsens doslownie bezsen... na srodku miasta bym ustala i krzyczala do ludzi ze to oni zrobili moe wtedy by sie nauczyli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoła

to sa skutki dziesiejszego wychowania, ciagle mówi sie o prawach ucznia jakich do cholery prawach - uczeń ma być uyczniem ma się uczyć jak to możliwe że nauczyciel nie może zwocic uczniowi uwagi bo ucznień bedzie zestresowany. Teraz tego sa skutki.w szkole powinien panować poradek i pomysł giertycha na mundurki uwazm za pierwszorzedny.Uczen powinien wygladać jak uczen a nie jak/przepraszam dziwka czy chuligamn/ rodzice czy wy nie widzicie w czym do szko9ły chodza wasze dzieci. do kogo macie póżniej pretensje.przemyślmy soboie to wszyscy czas wrócic do tego co było kiedys a było to o wiele lepsze, wspolczuje bardzo rodzicom tej dziewczynki - przezywaja koszmar.

człowiek, to brzmi dumnie...

dziwie sie ze dziewczyny z tej klasy jakos nie pomogly... w koncu wiek 14 lat, to nie male dzieci... ale widac nie tylko chlopcy bawili sie dobrze.
Wstyd za takich uczniow, szkole, a przede wszystkim za rodzicow dzieci z tej klasy!!!!!

zgadzam się że tam dużo p****ów, ale jeśli mają starszych braci to będą ich kryć i bronić.

i motto szkoły

Szkoła jest odkrywaniem świata; wyjaśnia, zaciekawienia, uwrażliwia. Pomaga uczniom uwierzyć w siebie,
jest przyjazna i bezpieczna.
Uczy asertywności i twórczego myślenia.
Przybliża świat.

komentarz do

Co ty p********z jacy koledzy kolegów żeden hooligan nie bedzie ryzykował i nadstawiał dupy za 14 letniego gówniarza w sprawie która go nie dotyczy a mogłaby mu zaszkodzić. Jeżeli sie tacy znajdą to wiadomo, że to płotki i p****y (pełno takich hojraków na kartuskiej a jak przyjdzie co do czego to szybko uciekają)

Słuchajcie!

Mój syn ma od września 2007r pójść do pierwszej klasy szkoły podstawowej, której to budynek jest połączony z gimnazjum.Nie wyobrażam sobie tych 6-cio i 7-mio latków zagubionych w tłumie bandy 14 i 15 latków , których stać na takie zachowanie!!!!!!! Przecież takie gnoje bez sumienia(a w każdej szkole znajdzie się kilkunastu takich)mogą zrobić tym bezbronnym 6-cio latkom co się im tylko zachce!!!!!!!Jeżeli kilku zdolnych s********ów potrafiło na forum całej klasy molestować(mało powiedziane) dziewczynęto co zrobią z młodszymi dziećmi???????Jak obronić nasze dzieci przed takim bezprawiem i takimi degeneratami???????

plis

no hej podajcie imion chociaż albo jakiś ogólny opis tych kretynów.Dowiedzmy się w końcu kto to był. Nawet bez nazwisk ale chociaż opis ..moze być złośliwa, subiektywna ocena wyglądu i charakteru

mysle, że nazwiska powinny zostać podanie razem ze zdjeciami - zmaiast ku.... zajmować się ewolucją... panie ministrze - kara śmierci dla tych bydlaków?

i w koncu czas ruszyc temat szkoły i walczyć z takimi zachowaniami!

dom poprawczy?

dom poprawczy????? to chyba jakaś kpina!!! takie osoby powinny odpowiadać jak osoby dorosłe za przyczynienie sie do popełnienia samobójstwa młodej dziewczyny!!! skoro ja molestowali to doskonali zdawali sobie sprawę do corbia!!! nie ma dla zadnego z nich wytłumaczenia!!!

Do czyściciel

Chyba trochę za wygodny jesteś.
Jest ponad 40 stron na których nikt nie napisał nazwiska.
Na prawdę sądzisz, że ktoś ci je poda na tacy.

Jedź na dzielnicę, postój pod szkołą i popytaj dzieciaków.
a najlepiej popytać wśród młodych gniewnych.
Tylko co Ci to da skoro są zamknięci w pogotowiu opiekuńczym.

LoL ale horror

Jak ktos wie kiedy odbedzie sie pogrzeb Ani z Gdańska to prosze o podzielenie sie ze mna ta informacja.
Piotr

straszne:(

z takimi 'dziecmi' nie mozna sie patyczkowac..
gdybym dopadla te bachory....:/

co za spoleczenstwo! zeby 14latkowie takie rzeczy...
to straszne!

Moze oni gdzies na filmie to widzieli?

DLaczego ?!

Dlaczego moją opinię zdjęto z forum??
czyżbym kogoś dotknął? ciekawe...

Na e-pulsie, w prezentacji klubu Gimnazjum nr 2, jest zdjęcie Ani.
do góry