Widok

Samobójstwo

Mam już dość życia i nie wiem co mam robić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy coś się stało? Może inni podpowiedzieliby Tobie co robić, jak napiszesz jaki jest problem. Daj znać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszukaj pomocy u specjalisty ( psychologa lub psychiatry ) . Mozesz rowniez zadzwonic do telefonu zaufania ( dla osob majacych mysli samobojcze ) . Szukaj pomocy . Nie poddawaj sie . Powodzenia !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po każdej burzy wychodzi słońce...Walcz i nie bój się prosić o pomoc!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko Chrystus pomoże. I Matka Boska.
,,Szukajcie a znajdziecie,,
ratuj się!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czasami tak jest, że wszystko w życiu się pieprzy, i całkiem możliwe, że po to żeby poukładało się na nowo. Pewnie znajdujesz się w okresie przejściowym, ale tego nie rozumiesz. Możliwe, że musisz się zatrzymać ( wszystko) i zastanowić się co chcesz robić, i być może zacząć wszystko na nowa od początku. Być może wszechświat chce ci dać inne zadanie. Polecam książkę ,,Problemy są dobre" Fryderyk Karzełek, oraz ,,Mapa marzeń" Kariny Sęp ( między innymi pokazuje jak się wychodzi z tzw czarnej d*py). Poszukaj sobie osoby, która będzie Cię wspierać i potrzebujesz opieki psychologa. Jedyne co w życiu jest pewne, to to, że wszystko będzie się zmieniać - nie istnieje takie pojęcie wieczna stabilizacja. Problemy są po to aby podjąć pracę nad samym sobą ( jedyna pewna robota do końca życia), wyjść ze swojej strefy komfortu, zrobić to czego się nie chce robić aby osiągnąć sukces. Jedyną rzeczą, która w tym Ci pomoże będzie samodyscyplina i konsekwencja. być może musisz ponaprawiać swoje zaniedbane obszary w heksagonie szczęścia, bo jeśli nie ma tam pewnej równowagi, to właśnie jest tak jak jest. Najpierw zrozum.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grzegorz 555, zgadzam się!!!!
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Modlę się żebyś nic sobie nie zrobił/zrobiła. Myślę o Tobie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry