Widok

Samotna mama szuka samotnego taty

Samotna mama szuka samotnego taty

Jestem samotną mamą i szukam mężczyzny, który zrozumie moje priorytety, marzenia i zobowiązania. Jeśli masz dziecko, jesteś rozwiedzionym, niezbyt egoistycznym i nie zapatrzonym tylko w siebie osobnikiem powyżej 30 lat to chętnie Cię poznam. Uprzedzam, że jestem zbyt zraniona i za bardzo cenię swoją wartość by być jedynie sex zabawką.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ile tu tatusiów samotnych Ola boga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam niewiem dlaczego nie morzesz znalesc faceta szukasz zbyt mlodych znajdz sobie w wieku 45 napewno bedziesz zadowolona faceci do 40 sa niestabilni a po 40 zaczynaja myslec sam mam 48 i wiem jedno ze moja partnerke i jej dziecko bym szanowal ale mieszkam w niemczech i zadna nie chce przyjechac bo sie boi ale czego nie rozumie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja poszukuję samotnej matki
reni-f31@wp.pl
Ech, niby tylu samotnych, a tak ciężko się znaleźć.... Też szukam rozsądnego mężczyzny, chętnie samotnego tatusia z Trójmiasta.
Masz ochotę na spacer w większym gronie niż 1+1? Napisz omcia@poczta.onet.pl
Jest jakaś szansa , ze skoro była zranioną kobietą to po 2,5 roku wciąż jest jeszcze sama , choć nie jestem pewien czy tutaj zajrzy , hmmm
Cześć chętnie cię poznam mam 34lata 175 wzrostu I wysportowaną sylwetkę
szukam kobiety na stałe do życia do szczęścia
wychowuje dwie córeczki mam własny dom i prace
Piotr
napisz to sie poznamy787038107
A ja skromnie szukam samotnej mamy z Wawy. Sam wychowuję 10 letniego syna i trudno mi znaleźć partnerkę. diviner_imir@wp.pl
Witam jestem ojcem dwójki dzieci mam 32 lat i szukam fajnej mamuśki.
Jeżeli jest jakaś chętna do poznania się to zostawiam kontakt pietraq@hotmail.com
"Smiem stwierdzic,że z kobietami jest analogiczna sytuacja."

Bo wszystko działa w dwie strony. Tatusiom ciężko znaleźć fajna kobietę a mamusiom mężczyznę. Zastanawia mnie tylko, z czego to wynika...
Smiem stwierdzic,że z kobietami jest analogiczna sytuacja.
witam jestem mamą i rozstałam się z partnerem... to świeży temat i trafiłam tu przypadkiem.. raczej w poszukiwaniu przyjaciół bo własnie zamieszkałam w Gdańsku i tu teraz spędzam wakacje i czuje sie troszkę samotna.
Nie wiem co jeszcze napisać ...
zostawię mail
marzenia5@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ten ktoś musi mieć dzieci????? ja o nich marze i jak na razie tylko sie nimi opiekuje ale to nie moje((((( pozdrawia......
szukam mamn namoie turki
Dołączam się do wypowiedzi... od 2 lat wychowuję sama 2 dzieci i wiem, że szukanie wartościowego mężczyzny nie ma sensu, nie znajdzie się. Ale jeśli w to wierzysz to z całego serca życzę powodzenia :-)
Ależ się posypało kontaktów... nic tylko wybierać :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"MASZ RACJE CIEZKO TERAZ O ZROZUMIENIE"

Spróbuj jeszcze raz. Tym razem po polsku. To i zrozumieć Cię będzie łatwiej. I wyłącz Caps Lock.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam 32 lata moja corka ma cztery lata skonczyla w listopadzie .Zdaje sobie sprawe ze wszystkiego dziecko bez rodzica jak bez reki wszystko i wszelkie z tym zwiazane .Mazurowski28@interia.Pl masz racje ciezko teraz o zrozumienie
ale głupie... ta twoja odpowiedź... :(
do góry