Widok

Samotna matka z dzieckiem

Witam jestem mloda mama z dzieckiem nie mam rodziny w gdansku od nikogo nie mogę liczyc na pomoc gacet wyrzuca mnie z mieszkania . Gdzie sie udac ? Pomocy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam, dlaczego facet wyrzuca Cię z mieszkania? Są jakieś powody? Jakby coś ja mam mieszkanie i mieszkam sam. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możliwe że bije mu na dekiel,więc trzeba na warsztat i naprostowac go.Są pewne instytucje które reagują na tak bydlece zachowanie.(Jeżeli
żadna instytucja nie pomoże,trzeba reagować w inny sposób)

Xxxxxv3
2017-08-24 22:31:07
Witam jestem mloda mama z dzieckiem nie mam rodziny w gdansku od nikogo nie mogę liczyc na pomoc gacet wyrzuca mnie z mieszkania . Gdzie sie udac ? Pomocy
Młoda Mamo, przeczytaj tutaj: http://www.interwencjakryzysowa.pl/osrodki-interwencji-kryzysowej/2354
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po prostu dziecko nie jest jego a poznal nas jak mloda miala kilka miesiecy . Nie traktuje jej jak wlasnej corki a ja jestem potrzebna kiedy mu sie cos zachce .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hmmm-nie masz wyjścia więc on to wykorzystuje.Jak długo to będziesz znosic?Takie przynieś ,podaj pozamiataj..Uciekaj,bo z jego strony na pewno nie będzie miał dla was szacunku.!!Uciekaj.......!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie mam uciec nie mam gdzie muszę to znosic i tyle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skoro MUSISZ to znosić, to po co ten wątek?

Szkoda tylko że przez te MUSISZ dziecko na tym cierpi.......

Dokładnie, matce nie chce się kiwnąć palcem żeby coś zmienić, woli za to szukać porad na forum. Zatem moja rada jest taka: oddaj córkę do domu dziecka, bo jej los jak widać jest dla Ciebie najmniej istotny, a potem zadawaj się z jaką tylko patologią masz ochotę! To, ze Ty chcesz znosić takie traktowanie, nie znaczy że niewinne dziecko tez musi. I tak, ja wiem że łatwo się krytykuje jak sie nie jest na Twoim miejscu, ale widzisz, ja nie zrobiłam sobie dziecka z żadnym patusem, który mnie od razu zostawił (a nie mowie, że spotykałam się z samymi idealnymi facetami, po prostu jak tylko zauważyłam, ze np. za bardzo lubi alkohol albo jest niechętny do pracy to wiałam ile sił, zamiast sprawić sobie z nim dzidziusia) i inne moje życiowe decyzje doprowadziły mnie tu gdzie jestem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

2017-08-28 09:37:15
Gdzie mam uciec nie mam gdzie muszę to znosic i tyle
Dałam Ci namiar na Centrum Interwencji Kryzysowej. Mają tam hostel, mogą doradzić, co potem. Umów się na rozmowę i pojedź tam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do pracy kobieto! Dziecko do przedszkola czy szkoly.... Wynajmij cos i tyle i nie pisz ze ciężko znaleźć prace. Nie wiem jakie masz wykształcenie ale napewno cos znajdziesz. I nie nazywaj swojej corki mloda.... Zero poszanowania....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie..Praca ,nowe otoczenie dla ciebie i twojej córki dobrze zrobi.Jeżeli tylko chcesz nic na siłę..

Jestem ciekaw jak to wygląda z jego strony. Może po prostu czuje się traktowany jako dawca mieszkania i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nigdy nie pozna się tak do końca jak było.

Kochanowskiego 7a Gdańsk- dom Samotnej Matki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dom Samotnej Matki w Matemblewie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lub jak pisano powyżej, namiar na Centrum Interwencji Kryzysowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tylko kwestia tego, że nie zaszła Pani w ciąże z tami "złymi" partnerami..nie osądzaj a nie będziesz osądzony....
Jeśli dalej pomocy to daj znac pozdrawiam

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry