Widok

Samotnosc

Czy czujecie sie czasem samotni, samotni i niezrozumiali, pomimo tego ze otacza was niby grono przyjaciol, rodzina?
A moze czasem sami uciekacie w samotnosc gdy wam cos niepasuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ona mnie ściga przez całe życie i jest jedynym druchem na którym nigdy sie nie zawiedziesz i zawsze będzie z Tobą, moim zdaniem to nie problemem, problemem jest to jak na uczyć sie z tym żyć...

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
samotnosc.. eh to okropne uczucie, ja pomino wielu "przyjaciul" czuje sie samotny.. brakuje czegos lub kogos kto by mogl wypelnic mi czas..[;
Satmosc jest magicznym uczuciem, ktore jednoczesnie budzi w tobie nieznane tajemnicze mysli jednoczesnie burzac w nas radosc i chcec do istnienia. Czlowiek wbrew pozorom w wiekszosci swego zycia okazuje sie byc sam, wtedy chcac odnalezc swoje przeznaczenie posrod grona ludzi pograza sie w kregu pulapek. Ja - bardzo czesto czuje sie samotna... wtedy biore za dlugopis i kartke i pisze. To jest moja ucieczka... wole to niz ucieczka w uzaleznienie od "bialej niewinnosci".
A niektórzy marzą o samotności ale za dużo ludzi kręci się wokoło i nic z tego:))))

Inne tematy z forum Towarzyskie

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Gry (16 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

do góry