Widok

Samotny mężczyzna dla samotnej przyszłej 19-letniej Mamy?

Cześć, szukam samotnego mężczyzne, z dzieckiem, odpowiedzialnego.
Ja przyszła samotna 19-letnia mama, z Gdańska ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możesz podać do siebie jakiś kontakt?
gg: 6163258 ; )
przyszła samotna, czy przyszła mama? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie tak jak napisała "przyszła samotna" - domyślam się, że jest w stanie błogosławionym i została na lodzie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
przyszła samotna mama..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że szukasz przyjaciela ale może masz ochotę wygadać się "koleżance" :) Jestem w Twoim wieku :) poznajmysie09@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ona - napisałam do Ciebie meila ;)
Czyi w ciązy jestes ? :)
Ja sama wychowuje Córeczke,mam 22 lata.
Napisz kleeoo123@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zero oleju w glowie, zamiast sie uczyc to d...y daja na lewo i prawo
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8
może jednak ?:)
To ty nie masz oleju w głowie człowieku ;) Pewnie dlatego ,że żadna Ciebie nie chce :) Nie znasz sytuacji to nie komentuj ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie ma co znać sytuacji. Zawsze są wyjątki, ale ogólna sytuacja jest taka, że nie dość, "że się nie uczą i d*py dają", jak to ujął przedmówca, to jeszcze nie patrzą komu dają! Jeżeli facet jest (pociągającym) skur***lem, to jest przede wszystkim tym czymś na s i do tego będzie się w sytuacjach problemowych stosował, czyli odstawi wyeksploatowaną du*ę. Oczywiste jak szczanie, a pomimo tego tyle samotnych młodych matek.... ;/
Czy wy sobie w ogóle zdajecie cień sprawy, jaką krzywdę wyrządzacie swoim (może przyszłym) dzieciom????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Palec wskazujący w oko bezlitośnie osądzającym, stawiającym wszystkich pod jedną ścianą, uogólniającym, i z wielką łatwością rzucającym oskarżenia.

Ps: Całe życie byłem przekonany, że od dawania d**y nie zachodzi się w ciążę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kolego Młotku, idź sobie na jakąś grubszą imprezę do kiepskiego klubu i sam się przekonaj co tam się dzieje, będziesz mógł wsadzić palec gdzie tylko chcesz.

Porządne kobiety nie bzykają się przed ślubem i nie mają takich problemów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
"Porządne kobiety nie bzykają się przed ślubem i nie mają takich problemów."

Powiało średniowieczem.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zgadzam się z cichym. Sama jestem kobietą, więc mogę się wypowiedzieć.

Może nie w stu procentach otrzymujemy bezpieczeństwo, kiedy nie seksimy się przed ślubem, ale z pewnością 90% na pewno jest całkiem realną liczbą.

Młodzież nie jest nauczona odpowiedzialności, bo za pociąg seksualny trzeba umieć odpowiadać i licząc się z konsekwencjami. Dlatego facet, który zostawia na lodzie dziewczynę z dzieckiem, to życiowa łamaga, i będzie mu ta cecha towarzyszyć aż do końca życia. Natomist dziewczyna, która dopuszcza się z głupoty i z naiwności, czy z ciekawości, jest winna sama sobie. I skoro tego chciała, to niech przełyka ten gorzki kielich i zacznie zbierać na pampersy.
To nie jest żadne średniowiecze, to jest bardzo praktyczna metoda ochrony kobiet i rodziny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie bzykają się przed ślubem?
Co ty cichy wypisujesz za głupoty.
Czyli jeśli kobieta powiedzmy po 30 chce w Twoich oczach być porządna powinna być dziewicą, i to nie do momentu, aż spotka tego ukochanego, a do chwili kiedy ten wciśnie jej obraczke na palec.

A może takowa idąc Twoim torem myślenia, mając 4 dyszki i nie będąc zamężną jest dziwaczką, albo lesba pewnie!
Dla mnie to dziadostwo na podstawie tak znikomych informacji o osobie sugerować wszem i wobec ze lafirynda, dziwka, szmata.

Słabe podejście i mocno ograniczone cichy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cichy, ale z Ciebie debil
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
no jesli ktos kogos sie nie zna to nie powino sie oceniac... taka zasada a trudno ja uszanowac.. nie szanujesz jej nie szanujesz nikogo.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry