~isztar
5.173.167.*
(12 lat temu) 9 października 2013 o 10:59
mówimy o autorze postu i o o tym ,co napisał Artur?
czy ogólnie?
bo ja odniosłam się do tego co u góry---piszesz,że @A.JEST SZCZERY I NIE OSZUKUJE czy jak mam to rozumieć,jego wypowiedz-pierwsza odnosiła się do AUTORA
CZY OGÓLNIE?
obraził się na A I PRZEZ A. i wcale mu się nie dziwie
gdzie koloryzuje,w czym??--ja nigdzie tego nadal nie widze
dla mnie-ON ZREZYGNOWAŁ I TYLE
nie polemizuje z osoba,która wydala o nim sad , nie znajac go,nie wiedzac jakim jest ojcem,z jakiego powodu nie jest z matka swoich dzieci------czy miał prawo jego oceniac w taki sposób--SZCZERY ale nie wiemy CZY ZGODNY Z PRAWDA
a autor się obraził---
czyz nie ma prawa?
kogo tym obraza,że się obraził:) albo oszukuje sciemnia,zakoloryzował cos tym,ZAKOLORYZOWAŁ SIEBIE?
?gdzie i jak?
----
---nie znam obydwu
i obaj mogą być lepsi ,gorsi jako partnerzy--ja tego nie wiem
-----
User---napisał post w dziale "poznajmy się"--bo chce kogos poznac!
nie chce przygodnego seksu ani zabawy na chwile,napisał SAMOTNY TATA--a mógł uzyc słowa----jestem ojcem i samotnym człowiekiem-nie byłoby to samo?tyle,że ktoś wcześniejsze,mnie scisle ujecie --zinterpretował po swojemu-miał prawo
jednak autor nie kłamał
napisał,ze widzi się z dziecmi PRAWIE CODZINNIE---Artur---NIE JEDEN raz powtarza,że "weekendowy tatuś"
próbował wielokrotnie-ja sam pisze w necie[nie napisał że na zywo nie próbuje kogos poznac!jak sugeruje A.!)
--
dla mnie nie ma zadnej szczerości w odniesieniu do autora--sa jakies domniemania uznane za pewnik
a reszta wypowiedzi odnosi się do" INNYCH "WEEKENDOWYCH TATUSIÓW" do których wpieliscie na siłe autora watku
----
A JESLI ON jest dobrym ojcem,był dobrym mezem i np. był zdradzony?
i zupełnie nie zasługuje na TEN RODZAJ SZCZEROSCI jaka mu zapodaliście ???
0
0