Widok
Samotny tata
Czy samotny tata po 30stce jeszcze może poznac kogoś???Dodam,że dzieci na codzień mieszkają ze swoją matką,ja je odwiedzam w tygodniu i zabieram do siebie na weekend....dałem kilka razy ogłoszenia,ale bez skutku...dodam,że nie interesuja Mnie seks przygody,szukam stabilizacji,w perspektywie związku partnerskiego na dobre i na złe....
hej, bardzo dobrze Cię rozumiem ale trzeba miec dużo szczescia żeby Kogoś znaleźć i układać życie po raz drugi . Ja w smutku jakimś zalogowałam się na jednym z portali randkowych, Czego się tam dowiedziałam lepiej nie wiedzieć bo traci się Wiarę i Nadzieję na Miłość.Mój syn spędza u taty weeckendy więc staram się czas zaplanowac tak, zeby nie myśleć o samotności, która ciągle staram się traktować jako "stan przejściowy". To jedyne lekarstwo, póki co:)
Potraktuj ten czas jako odgrzanie starych zainteresowań albo poszukaj nowych, byle zdrowych:)Chyba pozostaje tylko modlitwa :żeby Bóg skrócił to cierpienie.Powodzenia .
Potraktuj ten czas jako odgrzanie starych zainteresowań albo poszukaj nowych, byle zdrowych:)Chyba pozostaje tylko modlitwa :żeby Bóg skrócił to cierpienie.Powodzenia .
ja ci nie wierze
w moim odczuciu byłbys wspaniałym ojcem nie tylko dla swojego rodzonego dziecka, a szczególnie dla małolata który zbuntowany przeciw wszystkim i wszystkiemu miałby z kim rzeczowo porozmawiać na każdy temat,miałby w tobie oparcie i mentora
teraz dużo dzieci widzi głupotę dorosłych ,kit jaki nam wcisnieto oni już nie połkna --a ty wszystko analizujesz i widzisz zakłamanie
młodzież nie potrzebuje za autorytety przyklaskiwaczy i lizusów--a ty taki właśnie nie jesteś
marnujesz swoje talenty
w moim odczuciu byłbys wspaniałym ojcem nie tylko dla swojego rodzonego dziecka, a szczególnie dla małolata który zbuntowany przeciw wszystkim i wszystkiemu miałby z kim rzeczowo porozmawiać na każdy temat,miałby w tobie oparcie i mentora
teraz dużo dzieci widzi głupotę dorosłych ,kit jaki nam wcisnieto oni już nie połkna --a ty wszystko analizujesz i widzisz zakłamanie
młodzież nie potrzebuje za autorytety przyklaskiwaczy i lizusów--a ty taki właśnie nie jesteś
marnujesz swoje talenty
"Zauważyłem,że kobiety (często samotne matki) szukają nie wiadomo jakiego ciacha,najlepiej z willą basenem i broń Boże,żeby miał dzieci,czy byłą żonę,....ja w takim przypadku proponuję zawsze najpierw spojrzeć na siebie..."
no widzisz, ja się z Tobą nie zgodzę. Ja jestem samotną matką i mam wrażenie, że mężczyźni (szczególnie Ci po przejściach) szukają kobiety tylko do rozrywki. Nie myślą o związkach....
I tak każde z nas ma swój punkt widzenia :)
Ale uważam, że może mamy jeszcze szansę na szczęście :) Tak myślmy. Grunt to pozytywne nastawienia :)
Chociaż łatwo powiedzieć...
Trzymam kciuki :)
no widzisz, ja się z Tobą nie zgodzę. Ja jestem samotną matką i mam wrażenie, że mężczyźni (szczególnie Ci po przejściach) szukają kobiety tylko do rozrywki. Nie myślą o związkach....
I tak każde z nas ma swój punkt widzenia :)
Ale uważam, że może mamy jeszcze szansę na szczęście :) Tak myślmy. Grunt to pozytywne nastawienia :)
Chociaż łatwo powiedzieć...
Trzymam kciuki :)