Widok

Samotny tata

Czy samotny tata po 30stce jeszcze może poznac kogoś???Dodam,że dzieci na codzień mieszkają ze swoją matką,ja je odwiedzam w tygodniu i zabieram do siebie na weekend....dałem kilka razy ogłoszenia,ale bez skutku...dodam,że nie interesuja Mnie seks przygody,szukam stabilizacji,w perspektywie związku partnerskiego na dobre i na złe....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
Nawet gdybyś wychowywał samotnie dzieci, masz prawo ułożyć sobie życie, założyć nową Rodzinę i stworzyć Dom...
Wierzę, że uda Ci się odnaleźć Drugą Osobę, bez przekreślania Ciebie, taką dla której Twoje Dzieci będą tez ważne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, bardzo dobrze Cię rozumiem ale trzeba miec dużo szczescia żeby Kogoś znaleźć i układać życie po raz drugi . Ja w smutku jakimś zalogowałam się na jednym z portali randkowych, Czego się tam dowiedziałam lepiej nie wiedzieć bo traci się Wiarę i Nadzieję na Miłość.Mój syn spędza u taty weeckendy więc staram się czas zaplanowac tak, zeby nie myśleć o samotności, która ciągle staram się traktować jako "stan przejściowy". To jedyne lekarstwo, póki co:)
Potraktuj ten czas jako odgrzanie starych zainteresowań albo poszukaj nowych, byle zdrowych:)Chyba pozostaje tylko modlitwa :żeby Bóg skrócił to cierpienie.Powodzenia .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Troche może to zabrzmiało,jakbym był desperatem,ale uwierzcie Mi,że nim nie jestem.Chciałbym po prostu poznac kobietę w podobnej sytuacji,bo taka najlepiej Mnie zrozumie (i ja ją),ale to nie oznacza,że szukam na hura...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A alimenty płacisz?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wiesz,mi trauma po małżeństwie już dawno minęła,a nawet dość dobrze się z żoną dogaduję,w końcu jestesmy skazani na spotykanie się gdy np.odbieram dzieci do siebie,lub przyjeżdżam pomagać w lekcjach itp.Ale żalu już absolutnie żadnego nie mam....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jejku-z grubej rury Anty pojechałeś
spokojnie,spokojnie;]
sedzia;]
nie tylko płacenie jest ważne-kontakt tez
i to jak się mówi o byłej partnerce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
czemu do cholery facet opiekunczy i wrażliwy na dobro dzieci nie ma ich ..jeszcze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pewnie mi się oberwie..przygotowuje sie
wybacz ja czasem jestem niemadra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Facet opiekuńczy i wrażliwy na dobro dzieci nie ma ich bo jest opiekuńczy i wrażliwy na dobro dzieci:)

A tamten post powyżej był żartem sytuacyjnym względem tematów z ostatnich dwóch tygodni;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
nie ma nic w tym z desperacji, to przecież normalne potrzebować bliskości i ją Komuś dawać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja ci nie wierze
w moim odczuciu byłbys wspaniałym ojcem nie tylko dla swojego rodzonego dziecka, a szczególnie dla małolata który zbuntowany przeciw wszystkim i wszystkiemu miałby z kim rzeczowo porozmawiać na każdy temat,miałby w tobie oparcie i mentora
teraz dużo dzieci widzi głupotę dorosłych ,kit jaki nam wcisnieto oni już nie połkna --a ty wszystko analizujesz i widzisz zakłamanie
młodzież nie potrzebuje za autorytety przyklaskiwaczy i lizusów--a ty taki właśnie nie jesteś
marnujesz swoje talenty
No to się wątek rozwinął :-)
najważniejsze żeby trzymał się u góry ;)
spoko -witaj w klubie!-liczymy na odzew,uzbrajamy się w
cierpliwość,a póki co troszkę po-paplamy;)
Zauważyłem,że kobiety (często samotne matki) szukają nie wiadomo jakiego ciacha,najlepiej z willą basenem i broń Boże,żeby miał dzieci,czy byłą żonę,....ja w takim przypadku proponuję zawsze najpierw spojrzeć na siebie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
--miejmy nadzieje że nie wszyscy kalkulują cały czas
w razie czego to możemy popełnić razem sepuku a wcześniej się urzniemy--jak już nadziei zabraknie;)
"Zauważyłem,że kobiety (często samotne matki) szukają nie wiadomo jakiego ciacha,najlepiej z willą basenem i broń Boże,żeby miał dzieci,czy byłą żonę,....ja w takim przypadku proponuję zawsze najpierw spojrzeć na siebie..."

no widzisz, ja się z Tobą nie zgodzę. Ja jestem samotną matką i mam wrażenie, że mężczyźni (szczególnie Ci po przejściach) szukają kobiety tylko do rozrywki. Nie myślą o związkach....

I tak każde z nas ma swój punkt widzenia :)

Ale uważam, że może mamy jeszcze szansę na szczęście :) Tak myślmy. Grunt to pozytywne nastawienia :)

Chociaż łatwo powiedzieć...

Trzymam kciuki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzisz,oboje mamy złe doświadczenia,choc ja wiem,że większość facetów szuka przygody,ja akurat się do nich nie zaliczam.
to nie było ocenianie Ciebie.

Po prostu napisałam, jak jak to widzę.

Chociaz staram się wierzyć, że spotkam kogoś kto będzie myslał tak jak Ty :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry