Widok

Samotny tata

Czy samotny tata po 30stce jeszcze może poznac kogoś???Dodam,że dzieci na codzień mieszkają ze swoją matką,ja je odwiedzam w tygodniu i zabieram do siebie na weekend....dałem kilka razy ogłoszenia,ale bez skutku...dodam,że nie interesuja Mnie seks przygody,szukam stabilizacji,w perspektywie związku partnerskiego na dobre i na złe....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
dokładnie - zgadzam się z Tobą :)

Ja tez nie szukam ojca, dla mojego dziecka. Ojca ma.

I zawsze mi się wydawało, ze lepszy byłby facet, który ma dzieci, bo łatwiej by potrafił zrozumieć pewne sprawy. Poza tym fajna, taka duża rodzina :) dlatego dziwi mnie to co piszecie, że kobietą przeszkadza, ze facet ma dziecko/dzieci.

Tez mam swoje lata i nie szukam na siłę - nigdy nie szukałam. Żadnych ogłoszeń, portali randkowych. Wychodzę z z założenia, że jak ma się zdarzyć to się zdarzy. :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
każdy ma prawo ułożyć sobie życie na nowo , każdemu potrzebna jest bliskość drugiej osoby....
PORAŻKA BUDUJE CHARAKTER!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, ktoś kto ma swoje "pacholęta" wie z czym to się "je" choć są wyjątki, jak wspomniałem wcześniej. Pół świata tego kwiata. Wizja dużej, jeszcze większej rodziny podoba mi się :) Hahahaa pewnie dlatego szukam Van-a :)
fajny pomysł z tym Van-em :)

wiesz, czasem z moim "pacholęciem" :) wytrzymać nie mogę. A jak by było z większą gromadką - ojj nie wiem ;)
Ale z drugiej strony w kupie raźniej :D
Haha wiesz, to ja chyba wybiorę rozwiązanie mniej ekstremalne, bez "kupy" :)))) Radzę sobie z dwójką, poradzę z kolejną. To musi być coś pięknego: święta, poranne kino familijne oglądane z wyra i dzieciaki łażące po głowie :) - wtedy nawet "Kevin sam w domu" nie przeszkadza :)
no właśnie o tym mówiłam :)

też mi taka perspektywa się bardzo podoba :D przynajmniej na razie ;)
Fajnie,że temat się rozwinął....miłego klikania ;-)
@ user_137693606884 - a Ty co? Już uciekasz? Toż to Twój temat, sam to klikanie rozpętałeś :)
@ ~M. Jakiś priv? Reflektujesz? :)
nie ucieka, tylko tak gada... :)

M. to ja, ja to M. tylko zalogowana, więc można pisać, jak ktoś ma ochotę :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Czytając panowie tatusiowie waszych wpisów myslę że los będzie jeszcze dość łaskawy i postawi wam na drodze wspaniałą kobietę partnerkę bo wychowywać samemu dziecko/dzieci jest bardzo ciężko i samotnych ojców mam pełen szacunek .Pozdrawiam
No własnie wszyscy gadają,sie mądrzą,a nikt nie chce się poznac,spotkac....dlatego pasuję....
Nic na siłę samo przyjdzie najważniejsze ze masz dla kogo żyć ...-:)zapytam w jakim wieku są twoje dzieci ?
nie lubię takich rzeczy pisać na całą Polskę,wybacz.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to że ty czy ja mam dla kogo żyć to zadna sprawa z którą należy się kryć ,ja tak uważam .
nie chodzi o krycie,ale nie lubię takich szczegółów pisać na ogólnym,jak już to w prywatnej wiadomości...
Rozumiem i ok ,sorrki
oki....
"samo przyjdzie"...czy coś samo przychodzi?
jak to mówią, żeby w pysk dostać, też trzeba zasłużyć
a co dopiero w takiej materii...a jak jeszcze ktoś doła podłapie,
to nie jest tak hop-siup
ponoć czas leczy rany i nic nie jest tak stałego, jak zmiany...
ale samo?

" może by tak odebrać sobie samobójstwo?...eee tam"
@ user_137693606884 - zaczynam Ciebie nie rozumieć. Piszesz, że nikt nie chce się spotkać - jeśli masz na myśli propozycję od kobiety to nie moja sprawa ale jeśli chodzi Ci o spotkanie ot, po prostu grupy ludzi to dwa razy wczoraj wspominałem o czymś takim. Tematu nie olałem więc wystarczy "znak zachęty" i możemy działać.
@ john.revelator - jeśli ktoś coś czuje a obiekt czucia nagle znika to normalne jest występowanie doła. Miałem tak nieraz, często myśląc, że to była miłość mojego życia i że poszła w diabły. Dół mija, Ty pozostajesz mądrzejszy, twardszy i dowiadujesz się więcej o sobie.
do góry