Widok

Samotny tata

Czy samotny tata po 30stce jeszcze może poznac kogoś???Dodam,że dzieci na codzień mieszkają ze swoją matką,ja je odwiedzam w tygodniu i zabieram do siebie na weekend....dałem kilka razy ogłoszenia,ale bez skutku...dodam,że nie interesuja Mnie seks przygody,szukam stabilizacji,w perspektywie związku partnerskiego na dobre i na złe....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
Grunt to pozytywne nastawienie...ja stwierdziłem,że jednak wolę byc sam i sie tego trzymam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
@user
całe 6 dni zajęło Ci podjęcie takiej decyzji... co jest jej powodem?
Twierdzisz, że jesteś pozytywnie nastawiony i optymistyczny ale jak czytam Twoje posty to nie widzę ani krzty pozytywnej energii, smutek i zrezygnowanie raczej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo jestem pozytywnie nastawiony...nastrój dobry i tyle...nie mam co narzekac,trzeba brać życie takim jakie jest i akceptować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@user

co nie znaczy, że nie trzeba próbować go zmieniać na takie, które da nam więcej satysfakcji :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam zamiar zmienic je na lepsze....szukam lepszej pracy :p
Od czegoś trzeba zacząć :)
Nie chce mi sie już szukać,starać sie...dlatego stwierdziłem,że wolę byc sam i przynajmniej nie mam problemów sercowych...jak spiewała Chylińska "jesli nie będę kochał,nie zdołasz nigdy zranić Mnie..." :-)...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
User, słuszna filozofia, "nie szukać, być sam", będzie więcej dla innych:p Tylko w takim razie nie rozumiem skąd się wziął ten wątek?:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Gdy zalożyłem ten temat,miałem jeszcze cień nadzieji na poznanie kogos wartościowego,ale przejrzałem na oczy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
User, 22 września założyłeś wątek, który od razu spotkał się z odzewem, nawet bardzo konkretnym.

Po dwóch dniach, 24 września zacząłeś zastanawiać się czy jednak nie lepiej być samemu, a już 28 września nabrałeś pewności, że jednak wolisz być sam.

Ja rozumiem, że wszystko może się zmienić, nawet w tak krótkim czasie ale ciekawa jestem, co konkretnie tak Ci otworzyło oczy?
Take it easy, baby
Take it as it comes
Przeczytałem cały wątek (mimo iż nie jestem samotnym ojcem) i doszedłem do wniosku że w większość wypowiadających się w nim osób wygląda na ludzi sensownych i rozgarniętych. Zaproponowane zostało nawet spotkanie w kilku wariantach (samotne mamy, samotni ojcowie, mix) ale pewnie sprawa rozmyje się z braku konkretów. Kompletnie nie rozumiem skąd Twoje rozczarowanie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
No właśnie :)
Take it easy, baby
Take it as it comes
To forum nie jest pierwszym miejscem w którym szukałem,po prostu zniechęciłem się już....i nie oczekuję,że to zrozumiecie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma co się zniechęcać ja przez wiele stron internetowych się przewinąłem w swoich poszukiwaniach i efektów abo było brak lub po pewnym czasie nic się nie działo. Zniechęcają się sam sobie robisz krzywdę bo siedzisz i tylko rozmyślasz...

Prosty przykład mój wczorajszy wyjazd mam czekać na innych aby gdzieś się wybrać bo będzie taniej, zaoszczędzę, rzucam temat tylko dlatego że w towarzystwie zawsze weselej. A jak nie ma to także można świetnie spędzić czas :)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

Wiecie,ja sie nie dołuje tym,że jestem sam,przynajmniej koncentruję się na swoim życiu i na swoich dzieciach,a do samotności się przyzwyczaiłem....
Jego rozczarowanie wynika stąd, że zostało zaproponowane spotkanie ale w grupie osób, czyli całkiem na luzie. A @user, jako że ma ciśnienie, takiego wariantu w ogóle nie bierze pod uwagę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mama30Plus nie oceniaj Mnie,jesli Mnie nie znasz,nie chodzi o tamtą propozycję,ale o całokształt....
chetnie cie poznam podj e-mail
@ona1981:
Widzę, żeś świeżynka, to Ci coś wyjaśnię: nie musisz znać e-maila usera... żeby z nim korespondować na priv. Oboje jesteście zalogowani. klikasz na jego nicku i wybierasz opcję "wyślij prywatną wiadomość"
haha luz wiem
do góry