Widok

Sanah na 100lecie Gdyni

Sanah na 100-lecie Gdyni Temat dostępny też na forum:
Koncert plenerowy Sanah na 100lecie Gdyni. Wstęp jest DARMOWY i TYLKO dla osób posiadających kartę mieszkańca Gdyni (obowiązują także karty nieaktualne).Każdy, kto wchodzi na kartę mieszkańca może wejść z 1 osobą towarzyszącą (która karty mieszkańca nie posiada). Dodatkowe atrakcje w Parku Centralnym, występy artystyczne oraz 600-metrowy urodzinowy stół.więcej informacji wkrótce
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem tej goovvnoburzy. Przeciez ta cała Sanah występuje cały czas

Jest mnóstwo okazji żeby zobaczyć jej koncert. No chyba, że chodzi o tylko jeden powód... za darmo. za darmo to i ocet słodki. Zachowujecie się jak baba z Radomia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mogą.
Mam kartę pójdę i zabiorę piękną dziewczynę na koncert i potem wyjdę,bo mnie ten koncert w ogóle nie interesuje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest po prostu wstyd i skandal.

To jest po prostu **wstyd i skandal**. Jeżeli Kartę Mieszkańca ma około **41,9% mieszkańców Gdyni**, to oznacza, że ogromna część gdynian została z góry wykluczona z możliwości wejścia na koncert Sanah.

Miasto powinno organizować wydarzenia **dla mieszkańców Gdyni, a nie tylko dla posiadaczy jednej karty**. Przecież osoby bez Karty Mieszkańca również tutaj mieszkają, płacą podatki, robią zakupy, korzystają z miasta i współtworzą Gdynię.

Jak można mówić o wydarzeniu dla gdynian, skoro ponad połowa mieszkańców nie spełniała podstawowego warunku wejścia? **To nie jest integracja mieszkańców, tylko ich dzielenie na lepszych i gorszych.**

Jeżeli koncert był organizowany lub wspierany za publiczne pieniądze, mieszkańcy mają pełne prawo zapytać: **dlaczego dostęp do niego został ograniczony tylko do wybranej grupy?** Władze Gdyni powinny się z tego jasno wytłumaczyć.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A będzie śpiewała z zatyczkami do uszu w nosie

czy wreszcie normalnie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba żart

Kto to w ogóle wymyślił???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

chetnie zaplace za nie sluchanie tej pani z anginą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie nie ma czego żałować, mierna artystka i tyle
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dostałem w twarz

Jestem Gdynianinem od urodzenia (ponad pół wieku). Nigdy nie planowałem wyrabiania sobie gdyńskiej karty mieszkańca. Nie chciałem, aby za mnie musieli płacić inni. Jestem w stanie sam zapłacić za wstęp do muzeum czy teatru. Teraz, w stulecie mojej ukochanej Gdyni ktoś nie pozwala mi świętować razem z miastem. Nie mieści mi się to w głowie. Gorycz, złość, smutek...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już widzę te tłumy.

Dzikie oczywiście .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet za darmo nie chcę...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkaniec

Za darmo nie pójdę na to wycie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podziekujcie Kosiorkowej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

słoiki się obudziły ?

Za darmoszkę piosenki o sarence i muchomorku nie usłyszą .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co ma Sanah współnego z Gdynią?

Poważnie na taki koncert trzeba zapraszać wykonawczynie którą lubią co najwyżej nastolatki?
Powinni zaprosić Lady Pank aby zaśpiewali "U Maksyma w Gdyni"-chyba najbardziej znany polski utwór z Gdynią w tekście-czyli tańcz Głupia Tańcz.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trójmiasto

Osoby co nie są z Gdyni narzekają ... Trzeba się przyzwyczaić że cześć rzeczy jest tylko dla mieszkańców...na molo w Sopocie nie wejdę za darmo, do Zoo w Gdańsku też...ale spokojnie pewnie jak jest metropolia to będą karty metropolitalne na to wllodarze wpadną .. chociaz zamiast kart zawsze można wprowadzić kolczyki RFID xD
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

...mogą miec kartę nie ma limitu wieku tak mi AI pisze ...

A co z największym pokazem dronów, który miał mieć miejsce również 22 sierpnia ?

Inne tematy z forum Rozrywka

Erste Letnie Brzmienia 2026 (3 odpowiedzi)

Kaśka Sochacka, Vito Bambino, Mrozu, Brodka z projektem "Granda", Grzegorz Turnau z orkiestrą...

BEATA x KAMP! | Koncert otwarcia Wisłoujście 2026 (15 odpowiedzi)

BEATA x KAMP! | Koncert otwarcia Wisłoujście 2026Zanim bramy Wisłoujścia po raz dziewiąty otworzą...

Andrea Bocelli Gdańsk 2026 (20 odpowiedzi)

Andrea Bocelli, światowej sławy tenor i jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów muzyki...

do góry