Widok

Sanah na 100lecie Gdyni

Sanah na 100-lecie Gdyni Temat dostępny też na forum:
Koncert plenerowy Sanah na 100lecie Gdyni. Wstęp jest DARMOWY i TYLKO dla osób posiadających kartę mieszkańca Gdyni (obowiązują także karty nieaktualne).Każdy, kto wchodzi na kartę mieszkańca może wejść z 1 osobą towarzyszącą (która karty mieszkańca nie posiada). Dodatkowe atrakcje w Parku Centralnym, występy artystyczne oraz 600-metrowy urodzinowy stół.więcej informacji wkrótce
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam kartę i bede

Mam kartę i się wybieram z dzieciakami

Raczej wymyslony organizatorow

Koncert Sanah

Byłam na wielu wydarzeniach artystycznych i kulturalnych w całej Polsce i nikt mi nigdy nie zabraniał wstępu z tego tytułu ,że jestem z innego miasta. Np. 2 razy w Toruniu na festiwalach światła finansowanych przez miasto, we Wrocławiu na różnych wydarzeniach. Na święto Gdyni powinniśmy zaprosić turystów, a nie w sezonie zamykać się we własnym gronie - żenada. Jeżeli Sanah była zbyt dużą gwiazdą to trzeba było zaprosić kilka innych mniej znanych i zorganizować koncert dla wszystkich.

Inne tematy z forum Rozrywka

M.s. Piłsudski, m.s. Batory. Statki, które opowiedziały Polskę światu (3 odpowiedzi)

M.s. Piłsudski, m.s. Batory. Statki, które opowiedziały Polskę światu. Nowa wystawa w Narodowym...

Founderki Polska - konferencja 2026 (5 odpowiedzi)

Founderki Polska Łączy nas biznes - dwa dni pełne biznesowych korzyści w Sopocie.Dzień...

Kult (7 odpowiedzi)

Kult to zespół, którego nikomu w Polsce nie trzeba przedstawiać. Grają od 1982 roku, a wszystko...

do góry