Widok

Sanatorium Alma

Witam jade na turnus od 26 czerwca z Torunia. Mam nadzieje,ze cos polepszylo sie w tym osrodku poprzednie komentarze zniechecily mnie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale fajnie coraz więcej nas się odzywa. Pozdrawiam :-) Gosia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę, że jednak jakaś grupka chętnych do Almy się tworzy. To dobrze. Miejmy nadzieję, że pogoda i towarzystwo będzie extra i jakoś przeżyjemy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Janek, witam na pokładzie statku do Almy.
Pierwszy raz kiedyś musi być ;-)
Jak lubisz grillować i trochę potańczyć to spokojnie dasz radę przyjacielu.
Jest spory wybór restauracji, klubów i miejsc gdzie można spędzić dobrze popołudniowy czas. Morze, plaża i super wakacyjny termin !!!
Wszystko w rękach aktywnych i kreatywnych kuracjuszy.
Planuję zacząć z grubej rury wieczorkiem zapoznawczym już w pierwszy wieczór !!!
Super bo w weekend. Później zobaczymy ile będzie fajnych osób do wspólnej zabawy. Już czuję że będzie dobrze :-)))
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Piotr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jade z Zamoscia 26 .06.

Ja również jadę 16 sierpnia

Beato cieszę się. Witaj w klubie! :-) pozdrawiam i do zobaczenia Gosia

Witam, również jadę na turnus od 27.06. Piękna pogoda zamówiona, blisko plaża i morze, fajni ludzie, co więcej nam trzeba?

Jadę z Białegostoku na turnus od 16 sierpnia. Chętnie zabiorę pasażera za cenę najtanszego biletu. Kontakt bszulecki@wp.pl

Cześć Janek! Też po wpisach miałam mieszane uczucia ale Piotr1968 (popatrz na jego wpisy) trochę zmienił moje nastawienie. Na pewno przetrwamy, w zgranej grupie damy rade. Do zobaczenia w Almie. Pozdrawiam Gosia

Tuchola wita jadę też 21 lipca moje pierwsze sanatorium i już mam obawy po wpisach
Fajnie wreszcie odezwał się facet z naszego turnusu. Pozdrawiam do zobaczenia Gosia :-)
Witam. Ja też jade 26.06 z Człuchowa. Pozdrawiam

Halina, chętnie zadzwonię do Ciebie, proszę podaj poprawny numer telefonu, również jadę z Białegostoku na turnus od 21 lipca. Pozdr., Ania

Bravo,za pozytyw i energie, p.Piotrze,omijam z daleka wampów,pzd,i być moze sie poznamy
Brawo!!!!

Brawo

Witam.moge zabrac z Bialegostoku 21 lipca ,za zrzutke ma paliwo ,jade autem .kontakt Jalina

Witam ,zabiore za drzucenie sie do paliwa 21 lipca wyjezdzam z Bielegostoku ,kontakt Halina ,halkad@wp.pl lub tel.60632239

..

Witam Cię Sylwia :-)
Fajnie widzę ,że jest nas coraz więcej. Będzie dobrze. Pozdrawiam i do zobaczenia :-) Gosia

Siemka Gosia!
Do zobaczenia na miejscu.
Na pewno się w Almie spotkamy pod grzybkiem na rehabilitacji parkietowej.
Jak się dogadamy z kierownictwem to możesz być pewna że coś fajnego zorganizujemy.

Hej Gosiu ja z sieradza jadę mam nadzieję że będzie ok bo to mój pierwszy wyjazd i boję się strasznie
Witam ja też jadę 26.06.2018 mam nadzieję na miły pobyt choć po opiniach troszkę się boję .mam nadzieję że ekipa będzie zgrana

Siemka Piotrze!
Dzięki za wsparcie, słowa pocieszenia, otuchy i wiele słów pozytywnych. Myślę że będzie super i tego się trzymam. Pozdrowionka i dużo słonka Gosia