Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam z calego serca wątek zamknięty Problem z calego serca ! Sara poradzila sobie z moimi brwiami znakomicie...
~Lidia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lutego 2017

Brwi permanetne wątek zamknięty Pani Sara bardzo cierpliwie i profesjonalnie przygotowała mnie do makijażu...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 stycznia 2017

;) wątek zamknięty Sara oddana jest swojej pasji, do tego jest przesympatyczną osobą. Jest po...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 października 2016

Brwi idealne! wątek zamknięty To mój drugi makijaż permanentny brwi i muszę przyznać, że byłam bardzo...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 października 2016

Rewelacja!!! wątek zamknięty Nie byłam przekonana do końca do makijażu permanentnego brwi, jednak po...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 października 2016

Profesjonalizm wątek zamknięty Makijaż permanentny brwi wykonany bardzo dokładnie, przygotowania i rysunek...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 października 2016

Fantastycznie! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam :-) Profesjonalizm, wysoka kultura osobista i wspaniałe...
~Dagna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Rewelacja!!! wątek zamknięty Z całą odpowiedzialnością polecam usługi u Sary :) Jestem mega zadowolona i z...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Makijaż pernamentny ust wątek zamknięty Zdecydowałam się na makijaż permanentny ust 3D u Pani Sary i jestem bardzo...
~SANDRA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2016

Makijaż permanentny brwi wątek zamknięty Byłam u p. Sary na makijażu brwi. Bardzo długo zbierałam się do decyzji o...
~Marlena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 października 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry