Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
REWELACJA! wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce:) mogłabym tu jeść codziennie! Super klimat, jedzenie...
~Zadowolona :)
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 lipca 2011

najpierw zachwyt a potem rozczarowanie! wątek zamknięty Pisze po raz drugi bo dziwnym trafem moja pierwsza opinia nie dość pozytywna...
~ola
1

dodano: 19 stycznia 2011

Pysznieeeee... i płacisz ile chcesz :) wątek zamknięty Tak to nie bywałe!! Prawda ??? można smacznie się najeść i zapłacić tyle ile...
~Agnieszka
1

dodano: 13 listopada 2010

polecam!! wątek zamknięty witam. odwiedzialam to miejsce z narzeczonym za namowa kolezanki,...
~Anna Kabacińska
-

dodano: 11 stycznia 2011

Bez rewelacji! wątek zamknięty Spodziewałam się po tym lokalu czegoś więcej.. natomiast było zupełnie...
~Ewa
-

dodano: 15 grudnia 2010

Naprawdę warto wątek zamknięty Jakość potraw bardzo dobra, smak wyśmienity, obsługa bez zarzutu. Jedyny mały...
~D.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 listopada 2010

Tak nie wiele potrzeba żeby było dobrze wątek zamknięty Stwierdzam, że projekt bardzo odważny zwłaszcza biorąc pod uwagę Polską i...
~Karol.S
-

dodano: 15 listopada 2010

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Pałacisz ile chcesz za to co zjadłeś :) Tak, to prawda to nie żarty...
~Agnieszka
-

dodano: 13 listopada 2010

Pysznie spędzona niedziela ... wątek zamknięty Chcąc sprawdzić kulinarne specjały włoskiej kuchni postanowiliśmy wybrać się...
~italiano
-

dodano: 1 listopada 2010

Moja opinia wątek zamknięty Moim zdaniem najlepsza restauracja Włoska w Gdyni. każda potrawa to...
~Rafał
-

dodano: 31 października 2010

wpąsio wątek zamknięty weszliśmy tam ostatnio jak byliśmy ze znajomymi na spacerze w gdyni. Trochę...
~Maja P.
-

dodano: 29 października 2010

sześć wątek zamknięty Po prostu "sześć" jestem pod wrażeniem. Intrygująca obsługa, bardzo ciekawe...
~Hilda
-

dodano: 26 października 2010

moje wrażenia wątek zamknięty jedzenie +6 obsługa +6 itd. Aż dziw bierze, że takie miejsce tak późno...
~Marzena S.
-

dodano: 18 października 2010

nareszcie konkretne miejsce w gdyni!!! wątek zamknięty Znajomi zaprosili mnie do restauracji, mowiac ,ze jest to kuchnia wloska...
~mimi25
-

dodano: 7 października 2010

Bezbłędni szaleńcy wątek zamknięty Polecam każdemu kto lubi dobre jedzenie w dodatku włoskie a co do szaleństwa...
~Janek.B
-

dodano: 2 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

15

wątków

do góry