Widok

Sąsiad z góry immisja

Witam
Mam pytanie co zrobić z hałasującym sąsiadem z góry? Niejednokrotnie wzywana policja jednak nic to nie daje. Całe dnie bieganie i przesuwanie mebli. Po wizycie policji standardowo sąsiad staje w samym rogu i zaczyna skakać jak upośledzony tak żebym tylko ja to słyszał. Spękany sufit i nawet w dolnych szafkach gdzie trzymam naczynia one drżą.. Trwa to od 2018r staramy się z kobietą o dziecko jednak nie udaje się ponieważ moja kobieta nabawiła się nerwicy i mamy potężny problem. Za komentarze w stylu wyprowadź się albo to dzieci dziękuję. Chyba że ktoś mi zasponsoruje to ok. Kupiłem dyktafon i wszystko nagrywam. Czy warto skorzystać z pomocy prawnika przed skierowaniem sprawy do sądu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja nie wiem, ale może masz jakąś rade na suchą skórę na stopach i twarde pięty ? Skrobać samemu czymś czy iść do jakiegoś specjalisty ? A jak do specjalisty to do jakiego ?
Pojecia nie mam z tym robic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W twoim przypadku polecam psychiatrę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po głębszym zastanowieniu w twoim też.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro sprawa ciągnie się już od tak dawna, to warto skorzystać z profesjonalnej pomocy. Pytanie, czy masz czas i siłę, aby się włóczyć po sądach, skoro starasz się z żoną o dziecko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to dalej dzwonić na policję, może w końcu coś to da
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

do góry