Widok

Scena w Gdańsku-światełko do nieba 13.01.2019 r.

Zobaczcie jak łatwo jest manipulować społeczeństwem. W Polskę ,ale nie tylko poszła informacja o napaści na prezydenta Gdańska.
Kto był autorem tej informacji ?,kto został powiadomiony -organy państwa,media,telewizje itd..?
Jeszcze nie było żadnych ujęć filmowych a wszystkie media jednym głosem piętnowały "bestialski" napad "opętanego" człowieka ,który
niedawno wyszedł z więzienia, tylko po to aby się "zemścić" i wybrał sobie człowieka od dłuższego czasu nie związanego z P O.
I tak na forum Trójmiasto.pl w dziale Hydepark już 13.01.19 r ukazał się wątek pt: Panie prezydencie jesteśmy z panem -jaq
Drugi wątek to :Panie prezydencie -smutek dodano 19.01.19 r
W dziale Polityka nie było żadnego wątku związanego z tym wydarzeniem /czyżby zakaz ,cenzura,czy tylko brak wiedzy ?/
Dopiero gdy poruszono zgon Jana Olszewskiego w wątku pt:Umarł wielki człowiek a Trójmiasto milczy.
Można w komentarzach poczytać rzeczowe i konkretne wypowiedzi pana/i/- Izy ,świadczące o tym ,że ta osoba musiała dużo czasu poświęcić na analizę tego zdarzenia w przeciwieństwie do takich osób jak :-jaq , Skydiver ,czy inni...
Niektóre aspekty tego wydarzenia są ukazane w krótkich filmach ,chyba najbardziej wiarygodnych bo nagrywanych przez
portal miasta gdańsk umieszczone na You tube:
1.Nożownik zaatakował Pawła Adamowicza.Scena Targ Węglowy w Gdańsku 27 Finał WOŚP. trwa jedynie 1.16 min ,opubl. 14.01.19 r
2.Zamach na prezydenta Gdańska Pawła Adamowicz. Akcja ratunkowa twa 9.23 min. ,opubl. 14.01.19 r.
W tych ujęciach nie jest pokazane ,jak ,kogo wywożą do karetki Adiutare ,która 1-wsza odjeżdża na sygnale !
Poczytajcie sobie wpisy pana/i/ -izy ,ja ze swej uzupełnię wypowiedzi -izy ,która słusznie zauważyła ,że przy odliczaniu światełka ,przy cyfrze
4 słychać głos mówiący Paweł ,Paweł /przypominający o napaści/ -0.16 sek
Już po napaści "nożownika" ,znów słychać te sam głos mówiący : Paweł -0.32 sek / o czym świadczy to odezwanie, na pewno nie o ciężkim
stanie,tylko o ....?/
Zadanie dla spostrzegawczych odszukajcie osobę na scenie ,która wypowiada te słowa Paweł,Paweł... i ukażcie ją w komentarzach.
/Ja wiem kto to wypowiada/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zaraz wypowie sie starzec lowca kaszanki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Polityka

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

do góry