Widok

Sceneria Parkowa

Sceneria Parkowa Temat dostępny też na forum:
Osiedle powstanie w dzielnicy Gdyni, która już na etapie strategii rozwoju miasta przeznaczona została pod kameralną, niską zabudowę o prestiżowym charakterze. Powstają tu osiedla domów jednorodzinnych i niewielkich budynków wielorodzinnych. W okolicy znajdują się sklepy, punkty usługowe, lokale gastronomiczne, centrum handlowe, szkoła, przedszkola, obiekty sportowe i opieki zdrowotnej. ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy osiedle będzie grodzone?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wszyscy odeszli, niestety

Merano i okoliczne osiedla nadal pogrodzone
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

już dawno miałam zamiar kupić mieszkanie, podobała mi się ta inwestycja ale ceny mnie przerosły aż trafiła się okazja zakupu mieszkania na osiedlu gdańskie tarasy, bo to ładne osiedle a ceny bardzo przystępne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nie polecam Allconu!

Z przykrościa nie polecam. Budownictwo nie jest juz takie jak kiedyś! Akustyka mieszkań jest fatalna. Jakbym mieszkała w jakimś slamsie. Sciany i stropy cienkie przenoszace przeogromnie dzwieki. Dramat!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

sceneria parkowa

niestety sceneria raczej parkingowa. z widokiem na parking biedronki....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Mały Kack

Olgierda 89 (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w miejscu, które jest dobrze skomunikowane z całym Trójmiastem - zarówno...

Solano (18 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

do góry