Widok

Schody i ich oświetlenie

A jakie oświetlenie schodów i przedpokoju? Widziałem dużo możliwości i ciężko się zdecydować. No i trzeba jakoś zaplanować instalację bo dużo jest opraw na różne napięcie i ciężko jak dla mnie to ogarnąć. Co jest modne a czego stanowczo unikać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję oświetlenie schodów i oświetlenie przedpokoju zrobić za pomocą taśm Led. Są łatwe w użyciu, ponieważ na odwrocie posiadają taśmę klejącą ułatwiającą montaż.W montażu pasków ledowych mogą pomóc nam profile. Są one w w takich kształtach, które zasłaniają samo źródło światła LED, kierując je na eksponowany obiekt.Można również zastosować oprawy led, które możemy wbudować w ścianę.
oświetlenie taśmą led na pewno nie jest modne
http://tanioipewnie.pl/kategoria/oprawy-schodowe-rozne-kolory
Zerknij duży wybór i cena od 25zł
Doradzę z podświetleniem i nawet zabezpieczeniem domu ( nie jakiś tam alarmek ) tylko Is

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (137 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (54 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

do góry