Widok

Ściana kartonowo-gipsowa

Łostowice Temat dostępny też na forum:
Witam,

w umeblowanym już mieszkaniu chciałabym postawić ścianę działową. Orientowałam się, że może to byc zabudowa kartonowo-gipsowa.

Czy ktokolwiek z Panstwa wie, ile moze kosztować materiał i robocizna za postawienie około 1,5 metrowej ścianki oraz zamontowanie na niej telewizora, co będzie się łączyło z przeciagnięciem w ścianie okablowania?

Proszę również o zaproponowanie fachowca do wykonania takiej usługi.

Proszę o nie zamieszczanie reklam i ofert przez samych fachowców, bo szkoda Państwa czasu na wpisy, z których i tak nie skorzystam.

Zależy mi na poleconej osobie, dlatego proszę o o informacje o rodzaju wykonanej usługi, jej cenie i stopniu zadowolenia z wykonanej przez niego pracy, terminowość, kontakt itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buahahahhaha!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Koszt materiału około 200 zł oczywiście jeżeli ścianka nie będzie wypełniana wełną.
Robocizna 250-300 zł.
mój znajomy zrobiłby to za 400 z materiałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
janek podaj numer do siebie

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

do góry