Widok
Jeżeli chodzi o to skrzyżowanie Kolejowa/Lipowa na pograniczu Banina i Pępowa, to w projekcie te ścieżki mają być ze sobą połączone i to nawet logicznie :) ale pewnie znowu temat utknął przez jakieś zgody. Problemem mogą być drzewa, których wycinka może wymagać zezwolenia jakiegoś wydziału środowiska ale to tylko moje domysły.
Maj upłynął, czerwiec też dobiega końca, to dopytałem się co z tymi zjazdami. Aktualizacja informacji jest następująca:
"w związku ze zmianą harmonogramu prac wykonawcy robót budowlanych, przesunięciu uległ termin wykonania zjazdów z jezdni na ciąg pieszo rowerowy na ul. Gdańskiej w Rębiechowie, obecnie deklarowany przez wykonawcę termin to nie później niż w sierpniu br."
Tak więc kolejne 2 miesiące bez zmian :)
"w związku ze zmianą harmonogramu prac wykonawcy robót budowlanych, przesunięciu uległ termin wykonania zjazdów z jezdni na ciąg pieszo rowerowy na ul. Gdańskiej w Rębiechowie, obecnie deklarowany przez wykonawcę termin to nie później niż w sierpniu br."
Tak więc kolejne 2 miesiące bez zmian :)
Napisałem na początku miesiąca zapytanie do UG czy ten teleport koło wiaduktu w Rębiechowie planują wykończyć tak, jak planowali to zrobić w projekcie. Czekam wciąż na odpowiedź.
Miały być tam zjazdy z chodnika na ulicę a na razie są tam śliczne kanały na deszczówkę, na których można zaliczyć niezłą wywrotkę przed wbiciem się na asfalt przed samochodem na ulicy. Fragment projektu na rysunku poniżej:
Miały być tam zjazdy z chodnika na ulicę a na razie są tam śliczne kanały na deszczówkę, na których można zaliczyć niezłą wywrotkę przed wbiciem się na asfalt przed samochodem na ulicy. Fragment projektu na rysunku poniżej: