Widok

Scorpions

Scorpions Temat dostępny też na forum:
Po czterech latach przerwy Scorpions ponownie wystąpi w ERGO ARENIE na granicy Gdańska i Sopotu. Koncert naszpikowany największymi przebojami i z fantastyczną atmosferą polskich fanów odbędzie się 22 czerwca 2023 roku. Bilety do regularnej sprzedaży trafią 25 listopada, a dzień wcześniej kupić je będą mogli zarejestrowani użytkownicy platformy Bilet Serwis. Obchodzący niedawno 57. rocznicę ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słabo...

Najkrótszy koncert na jakim byłem. Pierwsze 'goodnight' padło po godzinie i 20 minutach grania. Ludzie nawet nie wołali o bis bo mało kto zorientował się, że mowa o końcu koncertu. Chyba panowie sami źle się z tym czuli, bo zagrali jeszcze 15 minut i zeszli ze sceny. W cenie biletu 430 zł można chyba oczekiwać, że 2 godzinny koncert to przyzwoite minimum. Chyba nie pocieszyła by mnie nawet złapana plastikowa kostka do gitary ani spocony ręcznik. Szkoda... jakoś inaczej mi się teraz słucha Scorpionsów.

Scorpions

Byłem w Łodzi na ich koncercie. Coś niesamowitego !!! Wielkie, niezapomniane przeżycie!!! Drogo, ale kto wie, może jedyna okazja zobaczyć ich w całej krasie. Nie będziecie żałować !!!

Jak się nie ma miedzi to sie w domu siedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skorpions

Marzenia prysły,cena przerasta możliwosci
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

biletserwis chyba trochę przegina jako monopolista na ten koncert

Biletserwis przycina na każdym bilecie opłatę serwisową, tj. 50 zł serwisu w przypadku dwóch biletów. A za jaki serwis? Biletów zwrócić nie możesz, ani wymienić. A jak koncert będzie odwołany, to oddają kasę tylko za bilet, potrącając sobie za wspomniany serwis.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Scorpions

Nie mogę się doczekać koncertu. Na poprzednim też byłam. Super!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Scorpions

Ufff, udało się. Mam bilecik. Do zobaczenia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rozrywka

Galeria Współczesnej Rzeźby Gdańskiej w Parku Oliwskim (3 odpowiedzi)

Galeria Współczesnej Rzeźby Gdańskiej, usytuowana w przestrzeni Parku Oliwskiego, to jedna ze...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (5 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

VII Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa 2026 (3 odpowiedzi)

Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa, organizowany przez Krajową Izbę Gospodarki Nieruchomościami...

do góry