Seamed

Stomatolodzy

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 16/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barbara Kr - opinia wątek zamknięty Muszę przyznać, że jestem w szoku jak może wyglądać leczenie stomatologiczne....
~Barbara Kr
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 grudnia 2021

Kamil - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam. Trafiłem z polecenia znajomych, potrzebowałem pilnie wizyty...
~Kamil
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 czerwca 2021

Bożena Polewczyk - opinia wątek zamknięty w seamed mam zapewnioną najlepszą opieke stomatologiczna. podczas wizyty...
~Bożena Polewczyk
-

dodano: 12 marca 2021

Bartosz66 - opinia wątek zamknięty klinika na najwyższym poziomie. pierwszy raz trafiłem na kogos kto potrafił...
~Bartosz66
-

dodano: 3 lutego 2021

Patryk Drews - opinia wątek zamknięty Wizyta przebiegła w miarę szybko i bezboleśnie. Jeden z lepszych gabinetów w...
~Patryk Drews
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 października 2020

Klaudia - opinia wątek zamknięty Rewelacja! Miła obsługa i podejście do pacjenta. Zawsze wszystko robią na tip...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 września 2020

Adam - opinia wątek zamknięty Chodzę regularnie i chwalę sobie to miejsce, no teraz czekam na ponowne...
~Adam
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2020

A - opinia wątek zamknięty Miałam usuwaną dolną ósemkę, zabieg bezbolesny, wszystko dobrze wytłumaczone,...
~A
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 lutego 2020

bartek m. - opinia wątek zamknięty Niezwykłe przyjemny i nowoczesny gabinet. Na wejściu panie z recepcji...
~bartek m.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 stycznia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry