Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
jesli chcecie dostac biegunki wątek zamknięty Tam mozna isc co najwyzej na kawe, bo ta akurat jest dobra i w wielu...
~wiecej tam nie pojde
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 stycznia 2014

gość - opinia wątek zamknięty Byłam tam pierwszy i ostatni raz, kawę mają całkiem dobrą, ale to co...
~gość
1

dodano: 14 września 2011

Miejsce godne polecenia! wątek zamknięty Segafredo po raz pierwszy odwiedziłam na początku 2012 roku, kawiarnia od...
~PM
-

dodano: 28 stycznia 2013

Absolutnie polecam! wątek zamknięty Jestem smakoszem kawy, wiec bedac na spacerze nie omienełam tego miejsca...
~Majeczka _27
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 stycznia 2013

jestem na tak wątek zamknięty byłem już we wielu kawiarniach jednak ta jako jedyna przypadła mi do...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 maja 2011

ulubione miejsce wątek zamknięty Pyszna kawa, jedzenie robione z sercem - kanapki i sałatki rewelacja!...
~Konrad
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 maja 2011

Menu i.. wątek zamknięty symaptyczny lokal z dobrą szarlotką, tylko do końca nie wiem ile kosztuje, 9...
~kulturalny
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 stycznia 2011

Kawa dla koneserów wątek zamknięty Jestem stałą klientką. Uwilbiam kawę i do tej pory nie było takiego miejsca w...
~Karolina
-

dodano: 2 maja 2010

ulubiona kawiarnia wątek zamknięty jest to moja ulubiona kawaiarnia w trojmiescie. jestem stala bywalczynia...
~kamila
-

dodano: 19 kwietnia 2010

pyszna kawa w wielkim wyborze wątek zamknięty naprawdę dobra kawa , pyszne desery,wyborne wina, niespodzianki, warto tam...
~Grażka
-

dodano: 5 kwietnia 2010

Fajna kawiarnia wątek zamknięty Nadzwyczaj miłe kelnerki, przyjazna atmosfera, naprawde dobra kawa. Polecam
~Patryk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

11

wątków

do góry