Widok

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością.
Na skutek błędu systemu rezerwacji, dwoje obcych sobie ludzi zmuszonych jest spędzić noc w jednym pokoju. Helen to wyzwolona, aktywna kobieta, której niegasnąca ochota na seks, może przytłoczyć. John to znudzony życiem sceptyk, z definitywną awersją do seksu. Czy przypadkowe spotkanie pozwoli zmienić coś w ich postawach, czy pozostaną na z góry upatrzonych pozycjach? A może spotkanie dwóch ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobało mi się !

Aktorka wprost urodzona do roli!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można się pośmiać do łez! Brawo!

Brawo!

Dziękuję, świetny spektakl! :D

Czekam na więcej!

Gratuluję wyczucia słowa, błyskotliwego żartu i czystej inteligencji na scenie. Klasa!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Genialny spektakl!

Rewelacyjna komedia, na której uśmiech nie schodzi z twarzy od pierwszej minuty aż do samego końca. Świetny tekst oraz gra aktorów na najwyższym poziomie.
Jeżeli szukasz spektaklu, żeby zdrowo się pośmiać i spędzić genialny wieczór to nie można go przegapić! Gorąco polecam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudo!

Genialny spektaklu z inteligentnym poczuciem humoru! Pan Marek to utalentowany i charyzmatyczny aktor, a jednocześnie reżyser! Wow!

Świetne!

Bardzo się ubawiłam na tym spektaklu! Zdecydowanie polecam dla par i singli!

Wow!

Uśmiałem się do łez, żona zachwycona! To był nasz prezent na rocznicę! Zakochaliśmy się w grze Pana Marka! Polecamy do zakochania!

Dziękuję!

Jestem wdzięczna za ten spektakl. Pani Agnieszka to urodzony talent, a Pan Marek podkręca atmosferę! Jestem zachwycona tym spotkałem, można się pośmiać! Klimat jest i to bardzo! ️

Śmiechoterapia

Spektakl, Seks z nieograniczona odpowiedzialnością był kolejnym wyreżyserowanym przez p. Marka na którym byliśmy i bardzo Nam się podobało . Umawialiśmy się z mężem do łez. Przedstawienie fajne, wesołe. Aktorzy super grali, aktorka trafiona w punkt, urodzona do tej roli. Czekam na kolejne nowości. Polecam każdemu aby zrobił sobie taką śmiechoterapię.
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich aktorów i ekipę muzyczną i techniczną.

Świetnie spędzony wieczór, a nawet dwa:)

Byłam na tym spektaklu już dwa razy i to mówi samo za siebie. Świetna komedia z błyskotliwymi dialogami i naprawdę dobrą grą aktorską. Agnieszka Wielgosz i Marek Sadowski tworzą świetny duet ich energia i humor sprawiają, że przez cały spektakl trudno się nie uśmiechać.
Mimo przewrotnego tytułu, to nie jest tylko historia o seksie. To opowieść o dwóch zupełnie różnych osobach, które przez przypadek trafiają do jednego pokoju i odkrywają o sobie znacznie więcej, niż mogły się spodziewać. Lekko, zabawnie, ale też z momentami dającymi do myślenia. Polecam ja na pewno nie żałuję, że wybrałam się drugi raz.

już po wejściu do budynku zostałem bardzo miło przywitany i w przyjemniej atmosferze zaprowadzony na salę.
Samo przedstawienie minęło zdecydowanie za szybko para aktorów zagrała rewelacyjnie - było mnóstwo świetnych dialogów i śmiechu.

To był bardzo udany początek wieczoru. Polecam !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny spektakl komediowy! Dużo śmiechu, znakomita gra aktorska i fantastyczna atmosfera od początku do końca. Lekki, zabawny i pełen świetnych momentów, idealny sposób na spędzenie wieczoru. Zdecydowanie polecam!

Znakomity spektakl

Spektakl bardzo mi się podobał, świetnie zagrany i niezwykle zabawny. Aktorzy, światła, dźwięk - wszystko robi wrażenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Mały Książe - Droga do zrozumienia (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mały Książe - Droga do zrozumienia . "Mały Książę - Droga do zrozumienia"...

W progu. Dialogi z Gombrowiczem (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: W progu. Dialogi z Gombrowiczem . Towarzystwo Miłośników Gdyni, Teatr...

Kolacja dla głupca (8 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kolacja dla głupca . Kolacja dla głupca Francis Veber KOLACJA DLA GŁUPCA...

do góry