Widok
Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością
Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością.
Na skutek błędu systemu rezerwacji, dwoje obcych sobie ludzi zmuszonych jest spędzić noc w jednym pokoju. Helen to wyzwolona, aktywna kobieta, której niegasnąca ochota na seks, może przytłoczyć. John to znudzony życiem sceptyk, z definitywną awersją do seksu. Czy przypadkowe spotkanie pozwoli zmienić coś w ich postawach, czy pozostaną na z góry upatrzonych pozycjach? A może spotkanie dwóch ...
Przejdź do spektaklu.
Na skutek błędu systemu rezerwacji, dwoje obcych sobie ludzi zmuszonych jest spędzić noc w jednym pokoju. Helen to wyzwolona, aktywna kobieta, której niegasnąca ochota na seks, może przytłoczyć. John to znudzony życiem sceptyk, z definitywną awersją do seksu. Czy przypadkowe spotkanie pozwoli zmienić coś w ich postawach, czy pozostaną na z góry upatrzonych pozycjach? A może spotkanie dwóch ...
Przejdź do spektaklu.
Śmiechoterapia
Spektakl, Seks z nieograniczona odpowiedzialnością był kolejnym wyreżyserowanym przez p. Marka na którym byliśmy i bardzo Nam się podobało . Umawialiśmy się z mężem do łez. Przedstawienie fajne, wesołe. Aktorzy super grali, aktorka trafiona w punkt, urodzona do tej roli. Czekam na kolejne nowości. Polecam każdemu aby zrobił sobie taką śmiechoterapię.
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich aktorów i ekipę muzyczną i techniczną.
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich aktorów i ekipę muzyczną i techniczną.
Świetnie spędzony wieczór, a nawet dwa:)
Byłam na tym spektaklu już dwa razy i to mówi samo za siebie. Świetna komedia z błyskotliwymi dialogami i naprawdę dobrą grą aktorską. Agnieszka Wielgosz i Marek Sadowski tworzą świetny duet ich energia i humor sprawiają, że przez cały spektakl trudno się nie uśmiechać.
Mimo przewrotnego tytułu, to nie jest tylko historia o seksie. To opowieść o dwóch zupełnie różnych osobach, które przez przypadek trafiają do jednego pokoju i odkrywają o sobie znacznie więcej, niż mogły się spodziewać. Lekko, zabawnie, ale też z momentami dającymi do myślenia. Polecam ja na pewno nie żałuję, że wybrałam się drugi raz.
Mimo przewrotnego tytułu, to nie jest tylko historia o seksie. To opowieść o dwóch zupełnie różnych osobach, które przez przypadek trafiają do jednego pokoju i odkrywają o sobie znacznie więcej, niż mogły się spodziewać. Lekko, zabawnie, ale też z momentami dającymi do myślenia. Polecam ja na pewno nie żałuję, że wybrałam się drugi raz.