Widok

Sen-Se Masculine

Sen-Se Masculine Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sen-Se Masculine , - 13 grudnia 2007 godz. 21.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobra imprezownia

faktoria heh fajny klubik dobra muzyczka pozdro dla siary:) mozna sie dobrze zabawic chociaz jestem hetero czesto tam bywam i jeszcze sie nie zawiodlam...

klub dla geji

impreza tylko we faktori

w piątek był foto model kuba jest zarombisty mam do niego namiary oby czensto tam bywał

d

d

Faktoria

Nikomu nie polecam tego "klubu". Papierosy sprzedają po cenie wiekszej niz jest wydrukowana na paczce co jest przestępstwem. "miła" barmanka odmówiła podania mi piwka w innym pokalu niz piłem wcześniej... Brud syf nic więcej :) ZAPRASZAM Do 69 :P

pozdro

Faktoria

Nikomu nie polecam tego "klubu". Papierosy sprzedają po cenie wiekszej niz jest wydrukowana na paczce co jest przestępstwem. "miła" barmanka odmówiła podania mi piwka w innym pokalu niz piłem wcześniej... Brud syf nic więcej :) ZAPRASZAM Do 69 :P

pozdro

^^;

muzyka dobra aczkolwiek klub stracil wiele ze swoich poczatkow... duzy wplyw ma na to na pewno niska frekwencja odwiedzajacych... wszyscy przeniesli sie do 69 (ja powoli tez :P) a szkoda... mysle ze tutaj potrzeba tylko wiekszej zachety dla klientow i bedzie spoko :)

Faktoria

Nie polecam tego klubu.

Faktoria

Klub dla pana Edwarda M - Torun

wejsciowka 10?

Przeciez za wejscie na after kasuja w soboty po 15 zl, w piatki po 12, wiec skad nagle 10 zeta sie pojawilo? Promocja dla cpunow odkad siostry zamkneli?

Inne tematy z forum Rozrywka

Publiczny różaniec o zatrzymanie aborcji (9 odpowiedzi)

Dołącz do Publicznego Różańca o zatrzymanie aborcji organizowanego przez Fundację Życie i Rodzina...

Enrique Iglesias (29 odpowiedzi)

Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w...

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru (3 odpowiedzi)

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w...

do góry