Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacyjne miejsce obsługa Pani Karolina:) polecam z czystym sumieniem :)!!!! wątek zamknięty Od lat jestem stałą klientką salonu. Zawsze spotykam się z miłą i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 listopada 2015

ODRADZAM !!!!! wątek zamknięty Nie polecam kompletnie . Wyrzuciłam pieniądze w błoto ! Byłam na oczyszczaniu...
~saori
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2015

Rewelacyjne miejsce! wątek zamknięty W żadnym innym miejscu nie zrobiono takiego wywiadu! Walczyłam kilka lat z...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2014

W końcu naprawiłem twarz!! :)))) wątek zamknięty Problemy z twarzą mam od wielu lat, nigdy nie spodziewałbym się, że po kilku...
~Kamil
-

dodano: 12 marca 2014

Microdermabrazja , Hybryda, Monofaza wątek zamknięty Serdecznie polecam korzystanie z usług bardzo profesjonalnego salonu!Miałam...
~Justyna F.
-

dodano: 12 marca 2014

Mikrodermabrazja wątek zamknięty Byłam kilka razy na zabiegu mikrodermabrazji i jestem bardzo zadowolona....
~Dominika
-

dodano: 10 marca 2014

Nie ma lepszego miejsca, w którym mogę się poczuć piękniejsza! wątek zamknięty Za każdym razem wychodzę niesamowicie odprężona, zrelaksowana a przede...
~Agniecha
-

dodano: 10 marca 2014

Mój ulubiny salon! wątek zamknięty Korzystam z usług tego salonu już od dłuższego czasu. Trafiłam z groupon-u,...
~agawa
-

dodano: 3 marca 2014

Mikrodermabrazja wątek zamknięty Jak najbardziej TAK! TAK! Zabieg wykonany mistrzowsko. Nigdy nie wyszlam z...
~Olga
-

dodano: 13 grudnia 2013

Mikrodermabrazja wątek zamknięty Byłam pierwszy raz na zabiegu mikrodermabrazji -było rewelacyjnie. Skóra...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 listopada 2013

Fajne miejsce i miła obsługa wątek zamknięty Super miejsce - duży zakres usług i odpowiednie wykonanie. Miło, ładnie,...
~M.
-

dodano: 29 września 2013

Rewelacyjny salon wątek zamknięty Atmosfera tego miejsca, pozwala sie naprawde zrelaksować!! Pani kosmetolog z...
~Ania S.
-

dodano: 21 marca 2013

Warto odwiedzić wątek zamknięty Faktycznie warto skorzystać z oferty salonu. Nie dość, że zabiegi wykonywane...
~Patrycja
-

dodano: 17 marca 2013

Polecam wątek zamknięty Wykupiłam kupon na manicure japoński wraz z parafiną. Byłam dziś na zabiegu -...
~--
-

dodano: 7 marca 2013

Polecam wątek zamknięty Kupiłam kupon na mikrodermabrazję z Grupera czy Gruponu i powiem, że byłam...
~Kasia
-

dodano: 21 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry