Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
DNO wątek zamknięty Omijać szerokim łukiem. Pieniądze wyrzucone w błoto.
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 maja 2019

reklama adwords wątek zamknięty Z uwagi na wysokie wymagania finansowe przy pozycjonowaniu i konieczność...
~Natalia
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 października 2016

Omijać z daleka! wątek zamknięty Niestety, daleko im do profesjonalizmu. Słodka gadka to nie jest to, za co...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 grudnia 2017

Zdecydowanie ODRADZAM wątek zamknięty NIE POLECAM korzystania z usług tej firmy. Pozycjonowanie realizowane w...
~Andrzej Nowicki
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 grudnia 2017

polecam wątek zamknięty Wywiązują się z umowy bez zastrzeżeń - wszystkie słowa w top 10 i odczuwalny...
~Sławek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 września 2017

Polecam wątek zamknięty Strona wypozycjonowana po okresie co prawda dopiero 6 m-cy, ale póki co...
~Anna
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2017

SeoFabryka wątek zamknięty Agencja, która nie potrafi wypozycjonować strony przy sporej konkurencji i...
~Elektryk Wrocław
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2017

Roczny klient wątek zamknięty Korzystałem z usług seofabryki przez rok. Adwordsy wygenerowały mi na tyle...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 listopada 2016

OK wątek zamknięty Udało się wyciągnąć moją stronę z filtra i powoli się wspinamy do góry....
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 października 2016

strona www wątek zamknięty Pozycjonują stronę mojego klienta od prawie roku. Udało się wskoczyć do...
~hubson154
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 października 2016

pozycjonowanie wątek zamknięty Działania układają się dobrze. Skuteczność niezła, choć oczywiście zawsze...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 października 2016

Seofabryka.pl - nie polecam wątek zamknięty Seofabryka.pl w okresie 10 m-cy nie poprawiła pozycji strony na żadne z...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 września 2016

Zadowolony wątek zamknięty Seofabryka jest odpowiedzialna za moje strony od ponad roku. Zawsze mogę...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty Współpracuję z tą firmą pół roku. W ciągu 3 miesięcy osiągnęli założone cele,...
~Artur
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2016

Seofabryka. wątek zamknięty Przeszedłem do seofabryki z innej firmy pozycjonującej i wszystko jest w...
~Arek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 lipca 2016

Polecam wątek zamknięty Współpraca układa się całkiem nieźle. na razie jestem zadowolony. Dobry...
~Maciej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

Ok wątek zamknięty Nasza wspolpraca uklada sie bardzo w porzadku. Ustalilismy konkretne...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2016

Cena możliwa, jakość słaba wątek zamknięty Frazy mało popularne wypozycjonowane ok ( pierwsza 10 w google), frazy...
~Elwira
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

SeoFabryka. wątek zamknięty W pracy cenię sobie profesjonalizm, a że wiele dobrego o SeoFabryce słyszałam...
~rel
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 grudnia 2015

Jest ok. wątek zamknięty Polecam, usluga wykonana zgodnie z umowa. Strona znajduje się na drugiej...
~Roman Koscikiewicz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry