Widok
Tak, to prawda, że najlepiej wykonasz naprawę samemu, ale rzeczywiście nie wszystkiego sam wykonasz, także czasami trzeba skorzystać z fachowego serwisu. Ja osobiście mam zaufanego przedstawiciela serwisu i czasami, ale bardzo rzadko tam zaglądam. W większości wszelkie naprawy wykonuję sam. Nie będę ujawniał adresu, bo tu nawet była jedna negatywna opinia o tym zakładzie, chyba nie słuszna.
Witam.Jeżeli chcecie uzyskać rzetelnej opinii na temat jakiegokolwiek serwisu popytajcie lepiej w śród znajomych tutaj raczej niczego się nie dowiecie ja już sie o tym przekonałem gdyż udzielają się ciągle te same osoby i zawsze polecają siebie lub tzw.zaprzyjaźnione serwisy lub kolegów.Zgadzam sie z tym że robiąc samemu zawsze mamy pewność że zrobimy to dobrze sam wiele rzeczy w rowerze robie sam,ale nie wszystko można zrobić samemu a przede wszystkim trzeba mieć na to czas i narzędzia.pozdrawiam
Witam wszystkich :)
Także poszukuję jakiegoś serwisu, najlepiej w Gdańsku. Studiuję tutaj i oprócz imbusów nie mam żadnych narzędzi, w związku z czym lepiej chyba oddać do serwisu.
Chodzi mi o smarowanie piast, może supportu też, bo akurat regulację i czyszczenie (łańcuch, przerzutki, zębatki) jestem w stanie zrobić sam.
Ile takie odmłodzenie smaru w piastach może kosztować, przy założeniu że kulki i reszta łożysk jest w porządku?
Także poszukuję jakiegoś serwisu, najlepiej w Gdańsku. Studiuję tutaj i oprócz imbusów nie mam żadnych narzędzi, w związku z czym lepiej chyba oddać do serwisu.
Chodzi mi o smarowanie piast, może supportu też, bo akurat regulację i czyszczenie (łańcuch, przerzutki, zębatki) jestem w stanie zrobić sam.
Ile takie odmłodzenie smaru w piastach może kosztować, przy założeniu że kulki i reszta łożysk jest w porządku?