Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - opinia wątek zamknięty polecam............................................
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 czerwca 2020

Anna - opinia wątek zamknięty Poszukiwałam serwisu, który zainstalowałby mojej mamie niezbędne...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 maja 2020

Beti - opinia wątek zamknięty Enter Serwis uratował moje ważne pliki i przy okazji wyczyścił komputer....
~Beti
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 maja 2020

Krzysiek - opinia wątek zamknięty Właśnie odebrałem swój laptop po wymianie klawiatury szybko i profesjonalnie...
~Krzysiek
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2020

polecam serdecznie wszystkim, którym padły pudła wątek zamknięty laptop ucierpiał w bagażniku podczas kolizji drogowej. Padła matryca oraz...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 stycznia 2019

Pełna profeska :) wątek zamknięty Mój laptop miał dwa problemy - mulił i miał uszkodzony monitor. Oddałem go...
~fran
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 października 2018

Polecam z czystym sumieniem wątek zamknięty Profesjonalna obsługa i bezproblemowy kontakt z Panem Kamilem. Jeśli szukacie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 września 2018

Polecam wątek zamknięty Serwis profesjonalny i terminowy.
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2018

super wątek zamknięty Wszystko szybko i sprawnie, rzeczowo i konkretnie, świetny i miły kontakt z...
~Mag
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 czerwca 2018

Polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim usługi SERWISKOMPUTEROWYGDANSK.PL . Szybka i łatwa...
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 maja 2018

Serwis komputerowy wątek zamknięty Bardzo miła ,rzetelna i profesjonalna obsługa. Szczerze polecam.
~GRAP Andrzej Grabowski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Super kontakt oraz rzetelność p. Kamila. Odbiera, oddzwania i wszystko jest...
~Daniel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 stycznia 2018

polecam wątek zamknięty Bardzo szybki i przyjemny kontakt, rzeczowo wytłumaczona sprawa. Obsługa na...
~Dorota
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 stycznia 2018

Polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam Serwis Komputerowy Gdańsk - szybka i profesjonalna...
~B
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 grudnia 2017

Diagnoza wątek zamknięty Kolejny raz korzystałam z usług serwisu i po raz kolejny obsługa, serwis i...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 listopada 2017

Serwis godny polecenia! wątek zamknięty Witam, chciałem bardzo polecić ten serwis. Świetny kontakt, realizacja...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 października 2017

Profesjonalna usługa – naprawa laptopa wątek zamknięty Serwis godny polecenia, dojazd do klienta, właściwa diagnoza, krótki czas...
~Hipolit
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2017

Szybki i profesjonalny serwis wątek zamknięty Bardzo szybka i skuteczna diagnoza usterki, do tego z dojazdem do klienta i w...
~Kazimierz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 maja 2017

SUPER wątek zamknięty Szybka diagnoza i naprawa. Profesjonalnie i z dojazdem :) No i przede...
~Kaja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2017

Najlepsi wątek zamknięty Polecam tą firmę ,konkretni i wiedzą co robią.
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 grudnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry