Widok

Serwis w Buga Sport - nie polecam

Ja ze swojej strony chciałbym odradzić serwis Buga Sport na Kartuskiej. M-c temu kupiłem tam rower - po dobrej cenie (można się targować). Mają spory wybór marek i obsługa sprzedażowa jest OK. Ale potem w ramach gwarancji musiałem oddać rower na 24 h do obowiązkowego przeglądu w ramach gwarancji. Następnego dnia przychodzę i odbieram rower, na którym pojawiły się 4 nowe rysy na lakierze, a do tego licznik rowerowy przestał działać. Trochę dużo jak na 24 godziny w serwisie. Rysy na ramie powstałe w wyniku jeżdżenia na rowerze (OTB i inne takie) to normalka, ale tak porysowana rama w serwisie to skandal. Także, proszę omijajcie ten serwis daleka.

Ciao
Pingwin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
minotauro napisał(a):
> kolega jakis czas temu zmienial u nich lancuch
> tego samego dnia jechal na w prostej drodze, stanal na pedalach i sruuuu,
> spadl, zlamal reke w przedramieni-obie...

nie udowodniłby, że właściwie przerzucał łańcuch. W sensie - nie wrzucał go na wyższy bieg cisnąc na stojaka na pedałach. Bo tak też się może łańcuch rozerwac (sprawdzone empirycznie).

;)
kolega jakis czas temu zmienial u nich lancuch w swoim authorku instincie. tego samego dnia jechal na w prostej drodze, stanal na pedalach i sruuuu, spadl, zlamal reke w przedramieni-obie kosci!! generalnie reka mu zwisala na skorze. operacja, blachy w lapie, pol roku rekonwalescencji, masakra. gdyby nie to ze dostal duze ubezpieczenie, to by pozwal su**synow. obliczyl jednak ze koszty sadowe i bielgly, potem windykacja nie da zarobic. Efekt taki. Kupa niekompetentnych pseudo specjalistów!! z dala szeroki kilkukilometrowym łukiem od bugi. najgorsszy sklep w 3miescie. pozdr
do góry