Widok

Sesja u fotografa Pod Filarami

Wesele Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie o zdjęciach ślubnych w Gdańsku, w studio Pod Filarami? To jest ten fotograf koło Zbrojowni. Czy ktoś miał tam sesje ślubną?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My robiliśmy tam zdjęcia i jesteśmy bardzo zadowoleni,profesjonalna obsługa i piękne zdjęcia,świetnie dobranie kolorystyczne,dostaje się trzy albumy(dla pary młodej,i dla rodziców).Jest również możliwość wybrania tła przez parę młodą.Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super bardzo się cieszę :-))) my też tam będziemy robić. W końcu to zakład z wieloletnią tradycją. Mam nadzieję, że zdjęcie będą piekne :-)
ja nie mialem, ale widzialem fotki
moi znajomi sie skarzyli, ze te ktore wybral zaklad do albumu, nie byly najlepszymi fotkami, zas zaproponowal dokupenie sobie lepszych ujec, za ktore malo sobie nie policzyl
mi sie nie podobaly, kwestia gustu a z nim trudno dyskutowac ...
dla nas lepszym rozwiazaniem, bylo wziac fotografa w plener, zeby porobil zdjecia niepozowane, no ale do tego fotograf musi miec to cos, zeby takie fotki porobic
A my robimy i studio i plener ;-))) Nie moglismy sie oprzeć ;-) I mamy fotografkę, która posiada właśnie to "coś"
Zdjęcia "pod Filarami" wybiera fotograf razem z młodymi na specjalnym spotkaniu.
A ceny cóż... profesjonalizm kosztuje, ale przecież można i coś tańszego znaleźć.
Dobra rada:
zwróć uwagę czy ten "profesjonalista" odda Ci negatywy, bo jak zechcesz dodatkowe odbitki robić to dopiero zobaczysz ile to kosztuje. Jeśli to cyfra, to tez powinni oddać Ci pili z ujęciami.
A tak z ciekawości to ile kosztuje ten profesjonalizam w studio i w plenerze? Ile odbitek w tym jest i jaki format?
Negatywy dostajemy, zrówno ze studio jak i z pleneru. Ceny sesji podam Ci na prv jeśli chcesz.
Zdjęcia w postaci cyfrowej także dostajemy z obu sesji. Nie ma się chyba do czego przyczepić :-))
No jesli tak... no wyglada całkiem nieźle. Mają jakąś stronkę www z portfolio? Ja już po ślubie, ale lubię oglądać zdjątka. Poleciłbym Ci tego co nam robił, ale on jest niestety z Gdyni. Jest jednak niecodziennym fotografem.
Strony www nie mają. Też lubie podglądać zdjęcia slubne:-)
Jesteśmy bardzo zadowoleni.Zdjęcia obrobione cyfrowo.Otrzymaliśmy
negatywy i CD.W trzech albumach łącznie 18 zdjęć za jedyne 5 stówek.
A ja moge prosic o namary na Twojego fotografa? Jestem z Gdyni wlasnie i poszukuje kogos :). Jesli jeszcze moglbys podac jakies szczegoly, cene itp. Pozdrawiam. Jagusia
Dokładnie....zgadzam się z Tobą Hipek :))Zdjęcia na tle jakiegoś wozu,pola czy czegos tam zalatują taka sztucznością,aczkolwiek są ładne same w sobie.Ja jednak jestem za fotkami w plenerze,wychodzą bardziej naturalnie niż te pozowane w studiu.No ale jezeli pogoda nie dopisze to nestety....innego wyjścia nie ma.

do góry