Restauracja SET

Restauracje

Gdańsk, al. Grunwaldzka 309

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
szczerze polecam wątek zamknięty Po pierwsze chciałbym napisać ,że żywię się praktycznie tylko i wyłącznie "na...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 czerwca 2019

żeberka takie se wątek zamknięty ...nabrałem się na hasło reklamowe, które wiadomo że podnosi oczekiwania...
~Les
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 lutego 2019

Super wątek zamknięty Świerza i pyszna kuchnia. Dzieci też zadowolone.
~Paullos
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 października 2018

Nigdy więcej wątek zamknięty Trafiłam przez przypadek chciałam od razu wyjść ale pan zachęcał że hej...
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 maja 2018

Do dzisiaj stały klient wątek zamknięty Do dzisiaj byliśmy zadowoleni z tej restauracji. Ale dzisiaj mały ruch, trzy...
~Barbara
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 marca 2018

Najlepsze żeberka. wątek zamknięty Z racji mojej pracy każdego dnia jem na mieście. Dzięki temu odwiedziłem...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 września 2016

Niesamowite miejsce w dziwnej lokalizacji wątek zamknięty Bardzo, bardzo , bardzo dobra kuchnia i ciekawy wystrój z miłą obsługą w...
~Ewa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 września 2016

Bardzo fajne miejsce wątek zamknięty Naprawdę pyszne dania, dobra jakość produktów i miła obsługa.
~Tośka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

Wierni klienci :) wątek zamknięty Pyszne jedzenie i przemiła obsługa. Od lat odwiedzamy restaurację z mężem,...
~Iza
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2016

Wystroj jest zgodny z pora roku. wątek zamknięty Mieszkamy poza granicami Polski.Adres dostalismy od znajomych rowniez...
~Jolanta Frejek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 listopada 2015

Jedzenie z Klasa!! wątek zamknięty Goraco polecam ta Restauracje. Obsluga swietna a danie przepyszne. Nowy...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 listopada 2015

pyszne jedzenie wątek zamknięty W restauracji SET byliśmy już kilka razy i nigdy się nie zawiedliśmy. Zawsze...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 września 2015

Bardzo dobra restauracja wątek zamknięty Po raz kolejny byłem dzis w tej restauracji i znowu się zachwyciłem! Żeberka...
~Jan Jaśkowski
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 listopada 2013

super wątek zamknięty Jedzenie super, menu nie za długie, dania wyśmienite do tego bardzo fajna...
~fenriz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 listopada 2014

najlepsze żeberka i pierogi wątek zamknięty Obsługa bardzo miła, dziewczęta zawodowo świetne, dbające o klienta, ale nie...
~Witold Potęga
-

dodano: 8 listopada 2014

Super , tylko polecać wątek zamknięty Trafiliśmy przypadkiem , ale będziemy powracać , ze względu na b.smaczne...
~Hanna
-

dodano: 22 lutego 2014

SUPER wątek zamknięty Nie tak popularna restauracja z SUPER Jedzeniem!
~kow
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 listopada 2013

Świetne jedzenie wątek zamknięty Od dwóch lat, mniej więcej raz w miesiącu czasami częściej zajadamy obiad z...
~Anna
1

dodano: 12 grudnia 2011

polecam wątek zamknięty Witam. Była to nasza pierwsza rodzinna wizyta w tej restauracji i się nie...
~Dark Lord
-

dodano: 18 czerwca 2013

Marta - opinia wątek zamknięty Restaurację Set odwiedzamy regularnie całą rodzinką od czasu jej powstania....
~Marta
-

dodano: 30 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

44

wątków

do góry