Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dobra i fachowa pomoc wątek zamknięty Raczej nie nie przepadam za kupowaniem sprzętów elektronicznych ale po...
~kat.gru.85
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 marca 2016

znakomity Pan Marcin wątek zamknięty Owy sklep i pracującego tam, Pana Marcina polecili mi znajomi, którzy kupili...
~Karolina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 stycznia 2015

komputery wątek zamknięty Bardzo dobra informacja,doradztwo pomoc niezdecydowanym,mila obsluga
~klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 grudnia 2014

polecam wątek zamknięty Dzisiaj wybrałam się do centrum handlowego riviera aby zakupić laptopa...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 maja 2014

Kompletna niekompetencja wątek zamknięty Pomimo faktu, że na stronie internetowej Sferis jest informacja że salon jest...
~Jacek
2

dodano: 28 stycznia 2014

Gorąco polecam Sferis w Rivierze wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, doradcy podeszli do mnie indywidualnie i trafnie ocenili...
~Jerzy
-

dodano: 9 kwietnia 2014

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Wtam serdecznie, niniejszym chciałbym polecić zakupy komputerowe w salonie...
~Grzegorz
-

dodano: 19 stycznia 2014

głośniki pc - pobór mocy wątek zamknięty Kto się zna na elektronice pomimo wyłączenia głośników przyciskiem słyszę...
dbig
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2009

GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty Jest to nie pierwszy zakup w tym sklepie jakiego dokonałam i napewno nie...
~Bożena
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 lutego 2009

Dajcie spokój ... wątek zamknięty Jednego dnia ide do ich salony w C.H Wzgórze i rozmawiam ze sprzedawca o...
~Damian
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 grudnia 2008

zakup laptopa wątek zamknięty Jak najbardziej polecam ten sklep. Szczególnie polecam zakupy u Pana...
~Paulina
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 8 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

11

wątków

do góry