Widok

Shimano 181B

Siemka czy ktos mial stycznosc z tymi butmi?? Czy sa dobre wygodne trwale ?? itp ....

Albo zna jakis link gdzie jest ich test ?

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sprawdź www.mtbr.com
Fido napisał(a):

> Siemka czy ktos mial stycznosc z tymi butmi?? Czy sa dobre
> wygodne trwale ?? itp ....

Nie mogłeś lepiej trafić, Wujaszku Fido! Rzeczony obuw to handred persent syntetic - po umyciu schną 10 minut i można wkładać! Cholewka jest elastyczna i bardzo wygodna, język nie za długi, a cały but w sam raz głęboki i obszerny, zaś przy pomocy dwóch rzepów i klamerki można go idealnie dopasować do stopy. Jeśli bieganie w kolcach nie nastręcza Ci problemów, to także z podeszwy będziesz zadowolony. Zwłaszcza przy schodzeniu śliskimi żlebami docenisz bardzo agresywną piętę - cztery potężne klocki wgryzające się w podłoże. Buty nie są nadmiernie przewiewne, ale siatka od góry przepuszcza dość powietrza, by nie dopuścić do "rozgotowania" palców. But jest trwały, zachowuje swoją formę, dobrze uszyty, wygląda samurajsko i industrialnie - kwintesencja marki.

Dobrą cenę oferuje: http://crazysport.home.pl/catalog/product_info.php?cPath=452_22_98&products_id=1867

Na stronie widnieje co prawda model SH-M181, ale w dystrybucji jest model SH-M181B. Zdaje się, że za tę cenę masz ponadto przesyłkę za darmo!

Na pewno znajdziesz ładniejsze (Sidi) i droższe (Specialized), ale po co? :-)
Te buty zapewnią Ci niepowtarzalne kontakty z pedałami!

Pozdro,

Yary
ja ich nie chce kupowac :) Ja je juz dostalem :) bo w ramach gwarancji mi je wymienili :) Mailem shimano 180, ale byl materail uszkodzony ( sie zalamywal ). I chlopaki z shimano mi je wymienili:)
na ile lat teraz szimano daje gwarancje?
2 latka :)
Fido napisał(a):

> ja ich nie chce kupowac :) Ja je juz dostalem :) bo w ramach
> gwarancji mi je wymienili :) Mailem shimano 180, ale byl
> materail uszkodzony ( sie zalamywal ). I chlopaki z shimano mi
> je wymienili:)

No to życzę Ci miłych kontaktów z pedałami!
buhahahahaha :D
heh wielkie dzieki

mimo ze zabrzmialo to co najmniej dziwnie :P
do góry