Widok
dzieki, ogolnie duzo cwicze i nie potrzebuje schudnąc. Chodzi mi o intensywność zajęć i wysiłek. Jak patrzylam na grafik to odpowiadałoby mi najprawdopodobniej tylko czwartek hi.low. Pozostale są albo za pożno, albo zbyt malo intensywne (nie chciaalbym sie nudzic, a z opisu wynika ze są to zajęcia dla początkujących fb, bs, abt, idt...)nie omieszkam zajrzec na zajęcia:) pozdrowienia
Chłodniczak to szkoła :)
ZESPÓŁ SZKÓŁ CHŁODNICZYCH i ELEKTRONICZNYCH w GDYNI
I jak wygląda sprawa z siatkówką? Robi się coraz cieplej z chęcią pograłabym także na plaży bądź na sali.
ZESPÓŁ SZKÓŁ CHŁODNICZYCH i ELEKTRONICZNYCH w GDYNI
I jak wygląda sprawa z siatkówką? Robi się coraz cieplej z chęcią pograłabym także na plaży bądź na sali.
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
http://www.plazapiratow.pl/mapa.htm
kilka metrów od plaży piratów w stronę mola są słupki niebieskie.
OK, dzisiaj o 18. Mam w pracy kilka bardzo ważnych spraw, ale powinienem zdążyć na czas. W 2 przyjdziemy.
Aha, proszę pamiętać o siatce i linii, piłkę mam.
kilka metrów od plaży piratów w stronę mola są słupki niebieskie.
OK, dzisiaj o 18. Mam w pracy kilka bardzo ważnych spraw, ale powinienem zdążyć na czas. W 2 przyjdziemy.
Aha, proszę pamiętać o siatce i linii, piłkę mam.
"hej gramy w każdą niedzielę w godz.20.00-21.30 ul.Legionów 7 jest tam pełnowymiarowe boisko do siatki(drużyna damsko-męska z przewagą męskiej części)..brakuje nam kilku osob jesli ktoś chętny proszę o kontakt alkocim@op.pl lub gg 4949599" - kontakt do Alicji :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Hej Heej, mam 23 lata przez całą szkołę podstawową i całe gimnazjum grałam w siatkówkę w szkolnej drużynie.
Teraz ustawiłam sobie jako tako moje życie i pomyślałam że w ramach możliwości chciałabym wrócić do sportu,
zechce ktoś przyjąć na ponowne douczenie??? :)
Co prawda pracuję ale zawsze mogę ustawić grafik tak,
że znajdę czas na mecz lub chociaż pogram od czasu do czasu...
kontakt ze mną 10585990 lub patrycja_formela@interia.pl
lub tutaj na forum :)
Teraz ustawiłam sobie jako tako moje życie i pomyślałam że w ramach możliwości chciałabym wrócić do sportu,
zechce ktoś przyjąć na ponowne douczenie??? :)
Co prawda pracuję ale zawsze mogę ustawić grafik tak,
że znajdę czas na mecz lub chociaż pogram od czasu do czasu...
kontakt ze mną 10585990 lub patrycja_formela@interia.pl
lub tutaj na forum :)
A my zapraszamy na test umiejętności w Kaszubskiej Lidze Amatorskiej Siatkówki?
polecam. http://www.kaszubska-siatkowka.pl
polecam. http://www.kaszubska-siatkowka.pl
HEJ nietypowa sprawa do osob ktore znaja osoby ktore graja w siatke na plazy w sopocie.Szukam chlopaka ktory zaczepil mnie wczoraj tj.15/08/2013 po poludniu miedzy 14-16 na plazy w Sopocie szukal chetnych do gry w siatke.Byl z kolega.Jesli ktos moglby pomoc to bylabym wdzieczna.pozdrawiam ps.bardzo WAZNE!!!