Widok

Siatkówka Gdynia lub...

Sport Temat dostępny też na forum:
hej! ile osób byloby chętnych na siatkówkę w Gdyni? Ewentualnie polecie jakiś fitnessclub lub szkołe walk gdzie są dobrzy i wymagający instruktorzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawde dobry fitnes jest w batorym chodziałam 2 mc i schudłam 7 kg ale przeda wszystkim kondycja, rewelka
dzieki, ogolnie duzo cwicze i nie potrzebuje schudnąc. Chodzi mi o intensywność zajęć i wysiłek. Jak patrzylam na grafik to odpowiadałoby mi najprawdopodobniej tylko czwartek hi.low. Pozostale są albo za pożno, albo zbyt malo intensywne (nie chciaalbym sie nudzic, a z opisu wynika ze są to zajęcia dla początkujących fb, bs, abt, idt...)nie omieszkam zajrzec na zajęcia:) pozdrowienia

:)

Własnie tego szukam dla siebie siatkówka to coś dla mnie tylko nie wiem gdzie sie wybrać.3
lata trenowałam siatkówkę,ale od czasu gdy skonczyłam szkołe skończyły sie i treningi z siatkówki.Pozdrawiam
ale kasy ile płaciłas za miesiac cwiczeń i dieta tesz do tego pewnie
ja tesz bym amatorsko poćwiczyla chociasz raz w tygodnie sie spotkać nie ma z tym najwiekszego problemu tylko zeby uzbierac chetnych i wynajac sale i tyle
to jak z ta siatką
To zależy na jakim poziomie jesteś; >
a może grupa facetów gdzieś wynajmuje salę i gra? Przyłączyłbym się.
w Gdyni w Ymce jest fajna siatkówka moja koleżanka chodzi. Tam sa 2 grupy "lepsza" i "gorsza". Z tego co wiem to jest porządny wycisk musisz isc do tej juz zaawansowanej z reszta tam Ci wszystko piowiedza. Treningi sa co dzień i mozna przychodzic w jakie dni sie chce chce
Gramy od kilku lat w Chłodniczaku we wtorki . Mamy 2 - 3 wolne miejsca. Poziom średniozawansowany. Wiek też:)
W uzupełnieniu informacji o wolnych miejscach na siatkę w Chłodniczaku - to grają chłopaki i dziewczyny.
Kontakt e-mail:
cocu1@wp.pl
Jakoś 4 lata (skonczylem ro temu) i nie bylo nawet tylu dziewczyn zeby druzyne zrobic...
a teraz ktoś gra w Gdyni, Sopocie?
Jeśli tylko jest pogoda to jeździmy bulwar poćwiczyć grę na zasady plażowe.
Siatkę i linie posiadamy. Nawet słupki w razie potrzeby.
Jeżeli chciałby ktoś pograć to zapraszam.
Pogram w siatkę, obojętnie czy sala czy plaża. Proszę o kontakt gg: 5380122 - Kamil 20 lat :] Z formą nie wiadomo, bo nie grałem półtorej roku z powodu kontuzji.

Witam

Chetnie tez pogram w siatke w gdyni lub w sopocie , forma ..kiedys gralem calkiem dobrze , moj numer gg to 3011698 ,tel 517-443-433.
Oczywiscie nie ma problemu z oplatami za wynajem sali :)
Hej mozesz powiedziec gdzie to dokladnie jest?
witam, szukam jakiejs ekipy facetow grajacych regularnie w siatke w gdyni, zalezy mi glownie na samym fakcie grania, co do moich umiejetnosci, to nie jest zle :)
ej ej ktoś mowil o siatce w Chlodniczaku , moze mi powiecie niby w jakie dni i godzina bo wydaje mi sie ze to ściema , to moja szkoła wiec wiem co jest grane
do góry