Widok
Sikorskiego 36
Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka odległość do szkół, przedszkoli, centrów handlowych, terenów rekreacyjnych, obiektów sportowych oraz zorganizowanej nad Radunią plaży miejskiej z parkiem grillowym sprawia, że jest to wygodne miejsce do codziennego życia zarówno dla singli, jak i całych rodzin.
Komunikacja miejska w tej lokalizacji zapewnia szybkie i komfortowe połączenie z centrum Pruszcza Gdańskiego oraz samym Gdańskiem - w ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Może już czas porozmawiać w większym gronie z przedstawicielem dewelopera panią Jabłońska? Od kilku miesięcy brak postępów na budowie, nie udzielają nam żadnych informacji. W takim tempie nie oddadzą nam mieszkań nawet do końca roku. A chyba nikt nie wierzy w tłumaczenia urzędami i inne tego typu bzdury, to nie jest powód aby budowa stała w miejscu.
Rezygnacja
Czytając te opinie zdążyłem wycofać przelew z opłatą rezerwacyjną dla Dewelopera. Zapewniano że odbiór kluczy będę miał we Wrześniu tego roku (mieszkanie w bud. B2), jednak zastanawiając się teraz i widząc na jakim etapie jest budowa budynków B1 i B2 nie chce mi się wierzyć że w 7 miesięcy mogliby to ukończyć do stopnia wydawania kluczy.
Odradzam
Szczerze odradzam kupno mieszkania w inwestycji Sikorskiego budowanego przez North Star Development. Oddanie mieszkania miałem mieć w sierpniu roku 2021,a ciągle czekam. Deweloper cały czas zwodzi i przeciąga termin oddania zasłaniając się kolejnymi "problemami". Nie wiem jak można tak ludzi oszukiwać. Absurd!
Dokładnie. Blok a oddany
A bloki b jeszcze nie będą oddane długo bo na budowie nie było budowlańców od dobrych 6msc. Jakiej firmy nie spytasz to ci powiedzą że się pojawiają jak jest przelew bo nikt za darmo nie będzie robił. Zwróć uwagę na elewację do połowy,balustrady do połowy... Nie zapłacili dalej za robotę to firmy się zwinęły..
Proponuję
Pozew zbiorowy przeciwko deweloperowi. Może wtedy dowiecie się dlaczego robi Was w wała. Większość ludzi , którzy wpłacili na mieszkanie wynajmują mieszkania. W dzisiejszej dobie to duże pieniądze. Rata kredytu plus wynajem. Do dewelopera nie można nawet się dodzwonić bo nikt nie odbiera telefonu. Czyżby zwykły kant?
Powstaje, powstaje i powstaje.... Pierwotnie przy podpisywaniu umowy miałem otrzymać klucze we wrześniu 2021r . Tragedia jakaś. W Akcie notarialnym mam zapis że developer po uzyskaniu pozwolenia na użytkowanie przekaże mi mieszkanie w użytkowanie jednak nie później niż do 31.01.2022r. Nie wiem jakim kalendarzem posługuje się ta firma, ale wg mnie to dziś mija rok od ostatecznego terminu. omijajcie tą firmę szerokim łukiem!!!