Widok

Sikorskiego 36

Pruszcz Gdański Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka odległość do szkół, przedszkoli, centrów handlowych, terenów rekreacyjnych, obiektów sportowych oraz zorganizowanej nad Radunią plaży miejskiej z parkiem grillowym sprawia, że jest to wygodne miejsce do codziennego życia zarówno dla singli, jak i całych rodzin.

Komunikacja miejska w tej lokalizacji ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i na szczescie już koniec procedur i wszystko załatiwone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę pomóc, zapraszam

Niestety to prawda

Mogę potwierdzić również dostałem informację o przeniesieniu na 31 sierpnia .

Przepisanie aktu własność

Czy któś już ma akt własności? Podobno znowu jest przesunięcie na sierpień. Poczytałam trochę w necie i teraz obawiam sìę że nigdy do tego nie dojdzie...

Też mam ten problem w budynku 36A. czy mamy zawiązaną jakąś grupę?

S.O.S. Mieszkania nadal nie oddane !

Interwencje radia i tv nie pomagają już nabywcy-mieszkań-wciąż-czekają-na-klucze. Skandal.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podpinam sie.
Czy ktoś zajmuje sie juz pozwem zbiorowym?

Oszustwo!

Dlaczego deweloper cały czas kłamie mówiąc o terminie oddania mieszkań, nie zależy im na zakończeniu inwestycji. Opóźnienie to już prawie dwa lata, był już reportaż w radiu, interwencji, gdzie mamy jeszcze napisać ?? Kto nam pomoże. Załamka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inni deweloperzy nie mieli takiego problemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszust

Szerokim łukiem omijajcie tego dewelopera. Zniknął z budowy i cisza. Zobaczymy efekty po wizycie redaktorów z interwencji.

kupiłam tu mieszkanie

straszne opóźnienie. Deweloper ciagle zbywa nabywców, czekamy ponad rok i nie wiem czy się doczekamy. Nie polecam. W rumi również są problemy, ten sam dewloper tylko pod inną spółką!

Stanowczo nie polecam tego developera. Czekam prawie dwa lata na odbiór mieszkania. Kontakt znikomy i zainteresowanie dewelopera żadne. Pieniądze dostali, mieszkania nie chcą skończyć. Porażka!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powstaje, powstaje i powstaje.... Pierwotnie przy podpisywaniu umowy miałem otrzymać klucze we wrześniu 2021r . Tragedia jakaś. W Akcie notarialnym mam zapis że developer po uzyskaniu pozwolenia na użytkowanie przekaże mi mieszkanie w użytkowanie jednak nie później niż do 31.01.2022r. Nie wiem jakim kalendarzem posługuje się ta firma, ale wg mnie to dziś mija rok od ostatecznego terminu. omijajcie tą firmę szerokim łukiem!!!

???

Jaki klient? Ciekawe, ze deweloper z ludzi robi wała nie oddajac mieszkan, a tu jakis zadowolony klient? serio? Jak to sie stało?

oszusci

rowniez wynajmuje miekszanie, czekajac na odbior mojego na Sikorskiego. Jak sie organizujemy w pozwie grupowym?

nie polecam

odbior mojego mieszkania miał byc ponad ROK temu!!! oszusci. Ide z tym do prawnika!!!

pozew

pewnie, ze mysle. Jak to zorganizowac?

Oszukany

zakupiłam mieszkanie na Sikorskiego 36. Odbior miał byc rok temu, a tu NIC !!! Czy ktos z was walczy juz o odszkodowanie? polecicie co robic?

Kpina

Myśleliście o pozwie zbiorowym? Może czas na taki krok.

Nie polecam

Ogólnie najgorszy deweloper w okolicy, 2 letnie opóźnienia, fatalne wykonanie i umywanie rączek. Szczerze odradzam wszystkim...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry