Widok

Siłownia Pure Gdynia

Śródmieście Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Uczęszczam na siłownie Pure Klif Gdynia jestem z siłowni zadowolona obsługi również a jeśli chodzi o Trenerów to szkoda gadać, nie pomagają a jak pomagają to tylko za Kasę a tak na prawdę nie zwracają uwagi na osobę która zle ćwiczy i która nie ma pojęcia do czego ten sprzęt służy...........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, ja też ostatnio tam byłem i faktycznie niechętnie pomagają ale siłownia jest naprawdę fajna i sprzęt mają na wysokim poziomie :) Od pewnego czasu staram się znaleźć osobę z którą mógłbym wspólnie uczęszczać na siłownie bądź inne zajęcia rozwojowe bo samemu czasem brak motywacji i niechętnie chce się ćwiczyć a we dwoje można uzyskać lepsze efekty w ćwiczeniach. Jeśli nie do końca wiesz jak wykonywać ćwiczenia na sprzęcie w siłowni to myślę że mogę Ci w tym pomóc :) w razie czego daj znać. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja tez tam chodze, a kogo szukasz do wspolnego chodzenia?
Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w Pure, to chętnie pomogę - każdemu, facetom także.

Inne tematy z forum Sport

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Niskie libido (14 odpowiedzi)

Czy to normalne, że w wieku 35 lat mam znacznie niższe libido oraz mam problemy z potencją. Co...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry