Widok
http://fit-factory.pl/ a karnet ok 150zl
Dziewczyny a z jakiej części pruszcza jesteście? bo ja też bym się gdzieś wybrała...
Kiedyś chodziłam do Bingo (ten nowy punkt w kierunku giełdy) na cycling..REWELACJA zwłaszcza jak ktoś chce po porodzie zgubić kilogramy....mega wysiłek i super akurat na te części ciała nad którymi myślę większośc chce popracować czyli uda, pośladki, biodra, brzuch...
Myślę, że cycling jest najbardziej efektywny...bo taki tam fitnessik to nic w porównaniu z wysiłkiem na tych rowerkach...
Fitnessik to się przyda na uformowanie i umięśnienie ciała juz odchudzonego:)
Kiedyś chodziłam do Bingo (ten nowy punkt w kierunku giełdy) na cycling..REWELACJA zwłaszcza jak ktoś chce po porodzie zgubić kilogramy....mega wysiłek i super akurat na te części ciała nad którymi myślę większośc chce popracować czyli uda, pośladki, biodra, brzuch...
Myślę, że cycling jest najbardziej efektywny...bo taki tam fitnessik to nic w porównaniu z wysiłkiem na tych rowerkach...
Fitnessik to się przyda na uformowanie i umięśnienie ciała juz odchudzonego:)
Hej dziewczyny :) Ja ostatnio kupiłam karnet do Fit-Factory i ogólnie jestem zadowolona, miła atmosfer, fajne zajęcia, świetni instruktorzy także polecam :)
może któraś z Was też by chciała tam chodzić ale nie ma z kim, to byśmy razem pochodziły? (wiadomo razem raźniej i łatwiej się zmobilizować)
gg: 12618282
może któraś z Was też by chciała tam chodzić ale nie ma z kim, to byśmy razem pochodziły? (wiadomo razem raźniej i łatwiej się zmobilizować)
gg: 12618282
Dziewczyny. Czego wy szukacie w Gdańsku. W pruszczu powstała nowa siłownia. Kupiłam karnet do Fit Facory w Pruszczu. Rewelacja. Na rowerkach dają wycisk a sprzęt na siłce z tego co sie wypytałam to jest nowiusieńki i z najwyższej półki. Na rowerkach mają też sumto, które mierzy ile spalasz kalorii. fajna sprawa. Nie widziałam tego na innych siłkach. Obsługa milusia. Gorąco polecam. Kiedy idziemy?
aha, słyszałam też, że w Fit Factory mają nie tylko zajęcia z zumby i latino. Sprawdziłam i jestem za tak. Jest też mozliwośc przygotowania się do jazy na nartach , no i nordic walking. na stronce piszą że mają swoje kije do nordicu. Wybieram sie po nowym roku na nordic to napiszę jak było. czy ktoś z was był już u nich na nordicu?