Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gorąco polecam wątek zamknięty Do Sima studio trafiłam z polecenia mojej Siostry,która zamawiała tam kuchnię...
~Magda
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 czerwca 2010

UWAGA OSZUŚCI wątek zamknięty Ostrzeżenie przed AWERTOP I SIMA. Pan Szymon przyjął zamówienie w kwietniu,...
~jst07@wp.pl
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 stycznia 2013

Zdecydowanie na nie wątek zamknięty Właściciel niesłowny, unika kontaktu z klientem. W sima studio klient jest...
~klient
4

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 grudnia 2011

amatorszczyzna, całkowita ignorancja wobec klienta wątek zamknięty Z usługi tej 'fimy' skorzystałem w połowie zeszłego roku. Do tego czasu...
~Piotr
-

dodano: 16 stycznia 2012

dramat - odradzam wątek zamknięty Jest styczeń, montaż miał być zakończony w październiku, a nadal się...
~Kasia
-

dodano: 5 stycznia 2012

... wątek zamknięty Firma jest totalną Właściciel jest nieodpowiedzialnym człowiekiem....
~Elżbieta Rymsza
-

dodano: 3 stycznia 2012

Z daleka od tej firmy wątek zamknięty Jeśli chcesz stracić mnóstwo czasu, nerwów i pieniędzy - ta firma jest dla...
~zawiedziony
-

dodano: 28 grudnia 2011

Zadowolony Klient wątek zamknięty Trafiłem do Simastudio z gotowym projektem. Chciałem uzyskać wycenę,ale...
~Jacek z Gdańska
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 lipca 2010

szukają jeleni wątek zamknięty firma polecona przez kolegę. na początku lipca umówiłem się na pomiar wnęki....
~cierpliwy
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 września 2011

STRATA CZASU wątek zamknięty Serdecznie NIE polecam, typowa firma, która jeszcze nie rozumie o co chodzi w...
~jbl
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

10

wątków

do góry