Widok
Dzień dobry,
radzę wszystkim, którzy dokonali rezerwacji mieszkań na Osiedlu Familijnym aby wybrali się na plac budowy i upewnili się, że wszystko jest w porządku z budynkiem. Proszę sprawdzić, czy wszystko zgadza się z projektem oraz czy wszystko jest w porządku ze ścianami nośnymi oraz konstrukcją dachu. Naprawdę dobrze Państwu radzę, myśmy się nacięli. Pozdrawiam
radzę wszystkim, którzy dokonali rezerwacji mieszkań na Osiedlu Familijnym aby wybrali się na plac budowy i upewnili się, że wszystko jest w porządku z budynkiem. Proszę sprawdzić, czy wszystko zgadza się z projektem oraz czy wszystko jest w porządku ze ścianami nośnymi oraz konstrukcją dachu. Naprawdę dobrze Państwu radzę, myśmy się nacięli. Pozdrawiam
1 lipca zgodnie z umową miał być dbiór mieszkania, nikt nie dzwonił ani nie pisał aby się umówić, zadzwoniłam więc sama żeby ustalić godzinę odbioru mieszkania. Developer powiedział że będzie mięsięczne opóźnienie, super że poinformowali o tym 3 dni wcześniej, jak wzięłam już urlop i poumawiałam ekipy remontowe. Pracownicy zwalają między sobą odpowiedzialność za niedotrzymanie słowa i terminów więc jest tam jeden wielki burdel, czyli bez zmian.
RUINA
Takie opinie na temat tego osiedla mogly by wyploszyc potencjalnego nabywce ,kupilem mieszkanie na innym osiedlu mieszkanie super ale...... W pszeciagu 4 miesiecy od zamieszkania pojawily sie problemy zaczely przeciekac nam dachy w wiekszosci mieszkan na porterze zaczela wybijac kanaliza o wadliwym ogrzewaniu nie wspomne pekajace sufity odklejwjace sie tapety itd...Jest tego sporo i gwarantuje wam ludzie ze to co tu piszecie to nic w poruwnaniu z tym co mam albo i niemam .Nikogo nie bronie bo wiem jak rynek nieruchomosci dzisiaj wyglada tanio postawic drogo spszedac, tylko szkoda ze maszym kosztem .Szkoda tylko ze ci co stawiaja te domy sami w nich nie zamieszkaja.Pozdrawiam