Widok

Siódme Niebo

Chciałabym kupić dom na Osiedlu Rodzinnym (Siódme Niebo), bede wdzieczna za wszystkie oponie dot tego osiedla. jaka jest jakosc wykonania domow? mam synow, ktorzy ucza sie w liceum a gdansku jak z dojazdem autobusowym>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 45
cwany warszawski developer.
haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
żaden warszawski developer, to że działalność ma tam zarejestrowaną. Nie znaczy że stamtąd jest. To koleś z gdańskiej zaspy konkretnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
już się nie klocicie?... szkoda:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry,

radzę wszystkim, którzy dokonali rezerwacji mieszkań na Osiedlu Familijnym aby wybrali się na plac budowy i upewnili się, że wszystko jest w porządku z budynkiem. Proszę sprawdzić, czy wszystko zgadza się z projektem oraz czy wszystko jest w porządku ze ścianami nośnymi oraz konstrukcją dachu. Naprawdę dobrze Państwu radzę, myśmy się nacięli. Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
opisz co to znaczy, że się nacięliście?
Pisz konkretnie co i jak. Jak napiszesz dokładnie, to nam będzie łatwiej, jak i Twoja wypowiedź będzie bardziej wiarygodna.
Obecnie takich nic nie wnoszących wypowiedzi jest tu dużo i rozmywają wątki z konkretnymi problemami na które należy zwrócić uwagę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam

a co dokładnie było źle wykonane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas w pięciu miejscach dach przeciekał , krzywy sufit draśniete okna -ogolnie przy odbiorze 19 punktów do poprawki więc wcale nie jakieś drobnostki
pojedź na plac budowy, to sam się przekonasz, że nie wszystko gra.
My mieliśmy 30 punktów więc u was nie jest źle:))
witam, a jak wygląda sprawa z obmiarami? czy metraż się zgadza?
proszę o informacje bo właśnie mam rezerwacje i chciałbym się czegoś dowiedzieć
Mam jeszcze pytanie do osób już mieszkających, jak wygląda w mieszkaniach wygłuszenie ścian i stropu pomiędzy sąsiadami?
sąsiadów po bokach nie słyszę wogóle - tych z dołu trochę rano jak mam wszystko wyłączone ( mówię o radiu czy tv) - ale tez bez przesady , słychać jakies stuki , ale nie wiem o czym rozmawiają itp. z toalety tez ich nie słyszę ( wyprzedzając pytanie;) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuje za odpowiedź na temat dźwiękoszczelności, a jak w metrażem? zgadzało się?
szczerze mówiąc to nie mierzyliśmy przy odbiorze... ale generalnie jest ok , przy kładzeniu paneli nie było problemu
Mam pytanie, jak wygląda sprawa przekazania własności, ile czasu czekaliście na podpisanie ?
pozdrawiam Tomasz
notariusza załatwiał deweloper , było spotkanie w biurze w żukowie , byliśmy my , pani Dorota i notariusz - podpisaliśmy akt i tyle , nie czekalismy długo - jakieś 2 miesiące od odbioru ( tak mi się przymajniej wydaje ,że tylko 2 miesiące - to było 2 lata temu , więc mogę już cos mieszac)
U nas tydzień po odbiorze był notariusz
U nas dzień po.
a jakie są koszty utzrymania, nie chodzi mi o wodę , gaz, prąd bo to wiadomo że wg zużycia, ale te koszty stale do gminy za grunt, smieci i może sa jeszcze inne koszty?
mam pytanie co do dokumentów, czy wyłapaliście może jakieś niebezpieczne zapisy lub coś na co warto zwrócić uwagę w umowach które są przedstawiane do podpisu.
do góry