Widok

Skąd taka obsługa?

Lubiliśmy razem pójść do Pizzy Hut. Nie najgorszy wystrój, ale można wygodnie usiąść i dość prywatnie sobie porozmawiać. Ostatnio zaczęliśmy próbować różnych pizz i były rewelacyjne. Szkoda, że wszystko zostało zepsute przez kelnerki. Dwie wtopy, po drugiej decyzja : więcej tam nie wracamy. Za pierwszym razem usłyszałem "Pan, wie, że wielka dolewka jest dla jednej osoby i że druga nie może pić?". Że niby co? Że zamawiając samemu wielką dolewkę chcę się nią dzielić? Nie pomyślała pani, że jestem bardzo sprawgniony i nic innego mi się nie opłaca? Trudno, zapomniałem o tym. Jednak ostatnio zostaliśmy totalnie olani. Nie wskazano nam stolika, przez 7 min. nie podano menu, gdy w końcu się o nie upomniałem to przez kolejne 15 min nikt nie przychodził. Łaski bez - swoje pieniądze mogę zostawić w innej restauracji (w sumie to słowo nie pasuje do Pizzy Hut, przynajmniej nie tak jak kiedyś) Zmieńcie słabe kelnerki, wielu ludzi dzisiaj szuka pracy, więc z pewnością znajdziecie lepsze!
Moja ocena
Pizza Hut kategoria: Restauracje
obsługa: 1

menu: -

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

3.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się w pełni. Byłem 19.02.2010 i to samo. Ciemno, brudne stoliki i obsługa, która w ciągu 20 minut nie znalazła czasu, by podejść do stolika. Nikomu nie polecam tego lokalu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry