Widok

Skaling i piaskowanie - gdzie najlepiej?

Podpowiedzcie mi, gdzie w Gdańsku (najlepiej okolice Przymorza, Zaspy, Oliwy - ale nie jest to warunek konieczny) mogę się wybrać na zabieg skalingu i piaskowania zębów? Chciałabym, aby wszystko było zrobione porządnie, a nie "po łebkach". Z góry dziękuję za informacje :) (PS. możecie od razu podać orientacyjne ceny ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fan-dent na Słowackiego. Drogo ale profesjonalnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odświeżam wątek - czy ktos może polecić miejsce w Gdańsku (najlepiej Przymorze, Oliwa, Zaspa, Wrzeszcz, ale moze byc tez dalej) lub w Sopocie, w ktorym dokładnie wykonują skaling i piaskowanie? Zależy mi żeby zabieg został wykonany porządnie :) ...Ostatnio byłam na Zaspie z grouponu, cala wizyta trwała 15 minut (ona zabiegi łącznie), niestety jakość pozostawiła do życzenia, mimo iz Pani wykonująca była przesympatyczna (higienistka jak sie pozniej okazało). Teraz mogę zapłacić wiecej, ale chcialabym zdecydowanie lepszego efektu. Czekam na polecenia :)

Ja robiłam te 2 zabiegi na morenie w Ortodentalu, jestem bardzo zadowolona. pani która to wykonywała tez była higienistką. zabieg trwał znacznie dłużej niż 15 minut, chyba ok.godziny. cena tez przystępna, także polecam bardzo.

Nie tak dawno byłam http://chatkamoniki.pl/jak-dbac-o-zeby-po-ich-piaskowaniu/ różnica jest ogromna.
Zdecydowanie polecam K2dental w Gdańsku Wrzeszczu, panie starają się być bardzo delikatne,efekt super:) Sama klinika też bardzo ładna. http://www.klinikastomatologiczna.com.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Endometrioza (46 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...

do góry