Jestem właśnie po imprezie urodzinowej córki na placu zabaw Kinderplaneta w CH Morena i z przykrością muszę napisać, iż to miejsce jest fatalnie zorganizowane. Mogłabym się przyczepić do Pani prowadzącej, która musztrowała dzieci na każdym kroku tonem, który był dla mnie nie do zaakceptowania, ale niestety nie to było najgorsze...Po skończonych urodzinach dzieci są odbierane przez rodziców, którzy podpisują listę - ale okazuje się, że nikt ale to nikt nie zwraca uwagi czy dzieci wychodzą czy nie. Tata jednego z gości mojej córki przyjechał po syna a go nie ma na placu zabaw!!!!szukamy wszędzie, panika, nerwy, a okazało się że chłopiec ubrał się i niezauważony przez nikogo wyszedł z placu!!!! Skandal - dzieci są pozostawiane pod opieką animatorek plus przy wypuszczaniu dzieci jest "niby" kontrola ale to FIKCJA! Chcąc rozmawiać z kierownikiem usłyszałam, że Pani nie ma i jest nieosiągalna!!! Byłam dwa dni po urodzinach, chcąc złożyć skargę, ponownie usłyszałam że Pani nie ma i nie ma możliwości rozmowy (mogę próbować dzwonić!!!). Nic dodać nic ująć - moja noga już z pewnością tam nie stanie!!!