Widok

Skandal w kościele

Jelitkowo Temat dostępny też na forum:
Dziś, podczas mszy dla dzieci o godz. 11.30 w kościele w Jelitkowie, ksiądz posłużył się autentycznym karabinem (kałasznikow) jako rekwizytem podczas rozmowy z dziećmi na temat: kim chciałbym zostać. W chwili, gdy u stóp ołtarza podał karabin małemu chłopcu, żeby "sobie potrzymał" nie wytrzymałam i razem z przyjaciółka wyszłyśmy z kościoła.
Pax Vobiscum !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

No i co z tego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie kumasz?
Ksiądz dał małemu chłopcu "do potrzymania". Pedofilią trąci na kilometr.
Pewnie jeszcze dzisiaj o tym skandalu powiedzą w tefałenie a jutro będzie kilka stron w żydowskiej gazecie dla Polaków ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

I co w tym takiego strasznego? Chyba rzadko bywa Pani w kościele, że takie "rzeczy" Panią dziwią :)
Jak już to nie autentycznym, tylko atrapą ;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mnie przeraża w bananowych republikach niby wojska wyzwoleńcze posługują się dziećmi do brutalnej walki. tzw państwo islamskie również.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (718 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry