Widok
Skandaliczne
zachowanie kierowcy autobusu, w Gdańsku, nr 167, przystanek Nowatorów, 15.28 kierunek Gdańsk. Pomimo, ze wciskałem guzik aby otworzyć drzwi / odjechał/a. Widział/a, ze dobiegam, zdążyłem. 4 razy wcisnąłem guzik, stał jeszcze z 5 sekund ale frustracja życiowa tego pana/pani wzięła górę i pojechał/a. Współczuje ludziom, którzy musza codziennie korzystać z ztm, dzisiaj miałem awarie samochodu, ...
więcej
więcej
Skandaliczne to jest Pana oburzenie
Kierowca nie musi się dostosowywać pod Pana - wykonuje swoją prace i obowiązuje go rozkład jazdy. Może być miły i poczekać, ale nie zawsze ma taką możliwość. To raczej Pana nazwałabym roszczeniowym frustratem. Następnym razem proszę wyjść wcześniej na przystanek - ani nie będzie Pan musiał biec, ani bezzasadne pretensje do osób trzecich za własne złe zaplanowanie czasu nie zmuszą Pana do wylewania żali na forum.
tre
Po prostu wciskales nie ten guzik to po pierwsze po drugie jak już miał włączony kierunkowskaz to nie może otwierać drzwi po trzecie są rozkłady i trzeba zawsze przyjść z trzy minuty szybciej bo to ty masz czekać na przyjazd busa a nie my na ciebie bo chociażby mimo tych korków chcielibyśmy mieć chociaż parę minut przerwy.. a po czwarte słynne już na cały świat stwierdzenie że kierowca mnie widział ....bo nie ma nic innego do roboty jak patrzeć przy wyjeździe w prawe lusterko...moimi wszystko pozdrawiam i proponuje się ogarnąć.